Sari la conținut

ynelcryss

VIP Member
  • Număr conținut

    1.034
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ynelcryss

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    amanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ynelcryss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-95

Reputație

  1. DA spun si eu,sa va explic de ce. Acum 15 ani pe unchiul meu l-au diagnosticat cu cancer la pancreas,fiica lui lucreaza in sistemul medical,a umblat cu el pe la cei mai buni doctori oncologi,atat in tara cat si afara si pana la urma solutia a fost ca trebuie operat si inlaturata tumoarea. Dupa ce a fost operat la o perioada scurta de timp au inceput durerile de abdomen la inceput cedau la anagelzicele usoare iar dupa doua luni ajunsese la morfina si tot nu cedau total,fica-sa era tot timpul pe drum,o implora in durerile acelea sa ii faca o injectie sa poata muri,implora la propriu sa moara,ii vedea pe toti apropiatii lui cum sufera alaturi de el,mai ales fiica care suferea enorm datorita suferintei lui,ea era desfigurata atat fizic cat si psihic.Stiti ce a facut? In dimineata zilei de paste dupa ce au venit ai lui de la biserica,ia lasat sa adoarma si sa spanzurat,toti am fost sfasiati de durere,iar sotia lui spunea intruna ca a facut-o de rusine,nu a lasat nici un bilet pur si simplu a facut-o,cum era si normal pe cei care isi ia viata singuri, preotii nu ii baga in biserica pentru slujba,In acel moment am condamnat gestul facut de el dar intr-o discutie cu fata bisericeasca inalta pe care o cunosc despre sinucidere,eu fiind foarte vehement impotriva gestului spunand ca ce a facut el este o grava problema pshihica,ca avea probleme la cap pe care le-a mascat foarte bine,atunci preafericitul mi-a spus -Baiete tot ce a facut el era perfect calculat si facut cu cap.S-a spanzurat pentru ca oricum era constient ca murea,a facut-o pentru ai curma fetei lui suferinta,probabil o iubea enorm si era mult mai afectat de suferinta ei decat de faptul ca urma sa moara si un alt lucru important a facut-o in zi de mare sarbatoare pentru ca in aceste zile in biserica se considera ca atunci se iarta toate pacatele celor ce mor si in zilele de paste si craciun sunt deschise portile raiului si sunt primiti toti.
  2. Asta trebuie sa primească o lectie,si o va avea,sa il vad daca mai e Superman si in viața reală
  3. Vom vedea,mai ai putina rabdare
  4. Si inca cum.....mai mult decat bărbații ))
  5. Nimeni in aceasta lume nu e de neînlocuit...
  6. Arată-mi si mie o postare in care am înjurat eu de mama in afara de cearta cu Picon Fara a te jigni tu m-ai înjurat,ba mai mult te-ai luat de mama,tin sa te anunț ca poți sa te ascunzi si in gaura de sarpe,tot dau de tine,deja am inceput sa dau telefoane,aflu cine esti,sa vedem care mama suge pula si cui
  7. Ca la tutun,preturi minimale si maximale ))) Sau sa se nationalizeze prostituția,sa fie subvenționată de la buget sau pe statul de salarii sa apara sub impozitul pentru sanatate si 2% pentru prostituție ))
  8. Toti ateii in adancul subconstientului au o mare dilema,exista sau nu Dumnezeu.Am auzit atei inraiti care fara sa vrea a scapat cate un"doamne ajuta" sau '"ma iarta dumnezeu"
  9. sa-mi sugi pula poponarule,chiar il astept pe ala care sa imi inoade coarda,retardatule
  10. Auzi ba laba tristă,poti sa-mi sugi pula linistit,in primul rand daca te uiti si mie mi se dau minusuri de unul crow,da nu ma smiorcai ca un copil căruia i s-au luat jucariile,in alta ordine de idei nu sunt clona nu am clone,nu am caracterul jegos cum il ai tu de postezi si de pe alte conturi,am incercat sa va ignor si sa-mi vad de treaba mea dar vad ca tot o căutați, Sa ma justific? De ce? Pai ce eu trebuie sa dau explicatii tuturor idiotilor,va spun nu întindeti coarda ca o rupeti si beliti pula. Nu aveai nici o legătură cu ce se discuta si te-ai băgat exact ca musca in căcat,deci tu esti boul ala care a afirmat ca sunt clona.
  11. Dorobanți se va chema ELENA UDREA )) Piața Victoriei va fi ION ILIESCU ))) Piața Unirii va fi TRAIAN&VICTOR ))
×
×
  • Creează nouă...