Sari la conținut

vicusnovus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre vicusnovus

  • Dată Naștere 23.11.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    The city we all love to hate
  • Interese
    A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you inspired it - Dick...ens, Charles Dickens.

Vizitatori Recenți Profil

2.450 citiri profil

vicusnovus's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

139

Reputație

  1. Hola amigos, M-am vazut cu Angie zilele trecute si va las aici 2-3 ganduri. Overall, experienta faina si de repetat. Locatie: 8-9, m-a cam incurcat traficul de mijloc de saptamana dar am gasit loc de parcare, so... ok Aspect: 9+, un corp de intors capul pe strada, un chip frumos care nu ar trebui ascuns sub prea mult make-up - parerea mea Igiena: 10, nothing to add here Actiune: 9, OP bun, LoT ok, iar in doggy ... off, iar am flashuri 200 per 30 min e un raport calitate-pret care va mai genera si alte escapade, hopefully 😅 Fiti gentlemani, eu poate am exagerat un pic cu asta, dar nu te poti abtine, Angie e chiar o prezenta care te zapaceste un pic la prima vedere 🥰 Good luck!
  2. E posibil sa fii la birou si dimineata relativ devreme? 😁
  3. O recenzie: Am fost acum 2 zile la domnisoara si am avut parte de o experienta overall pozitiva. Locatie: 8, scad puncte doar pentru ca e la marginea orasului, altfel e un apartament ok cu dus si toate necesare Igiena: 10, nu a fost nimic sa deranjeze, dus cu mai multe feluri de gel Aspect: 9, frumusica si lipicioasa, miniona dar un corp frumos. GFE: 9+ Probabil a existat si un pic de chimie, m-a asteptat in costum de asistenta. O prezenta destul de dezinvolta si placuta Actiune: OP de nota 9 pentru ca a fost protejat iar la normal a fost chiar neasteptat de bine cu un LOT reverse si doggy la care privelistea si implicarea sunt de nota 10 250/fin e corect, dar coroborat cu locatia indepartata e in zona gri De revenit: in principiu da, mai ales daca se muta mai in centru Multe experiente frumoase, Monica!
  4. Guyz, Fost astazi la dra si pot confirma pozele din primul anunt. Ca si locatie undeva intre Romana si Victoriei, un demisol de nota 6-7 Fata e draguta si la corp si la chip cu niste sani de nota 10. E mai degraba un fast fuut de 200 ron per 30 min, un pic overrated as zice. E ok dar as repeta doar in lipsa de alternative. Good luck.
  5. Guyz, Scurta recenzie. Fata e tanara si frumusica, corp frumos, sani mici dar simpatici, overall un 8-9. Igiena si locatia sunt ok, GFE e bun, oricum pentru o prima intalnire, nu cred ca ne putem astepta la 10. Punctul forte e proba orala cu DT plus PSE, aici se apropie de 10 dar pot sa spun ca si la normal a fost neasteptat de ok. Eu voi mai reveni, cel putin pentru proba orala, care m-a ... impresionat. Spor!
  6. Guyz... Confirm și eu dacă mai era cazul. Simpatica, chiar sexy la fata, corp ok și sâni micuți dar atitudinea, fk, gfe de nota 10 ma fac sa cred ca voi mai reveni. Dau un 9.5 ptr oral. 10 ptr implicare. Ești cu o prietena buna și frumoasa care abia așteaptă sa te încalece. Nimic de reproșat pe partea de igiena. Succesuri!
  7. Sigur ca te vad... mi-e suficient sa închid ochii 🥰😋
  8. Acuși se supara Rebeca și pleacă la București... doamne-ajuta! 😋
  9. Lasa... sa mai creada si altii 😒🤨
  10. Multa sanatate! Ai grija sa te faci bine 🥺😘🤗 cat mai repede. O seara frumoasa!
  11. Ladies, subscriu si eu la topicul asta... hai maxim 8.30 😁 Macar de-am stii cui sa ne adresam ca sa stabilim ceva pentru a 2a zi 😏🤔
  12. No, de ce excluzi ca tarancele ar fi urate? Nu-i frumos. Oricum frumusetea e subiectiva. Mergi si verifica daca ai ocazia. Cadou 150/300 ... totul a durat cam 20 min, avand in vedere ca nu am fost invitat la dus.
×
×
  • Creează nouă...