Sari la conținut

natalya89

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre natalya89

  • Dată Naștere 30.01.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

natalya89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Se vede ca doamna ma-ta si-a irosit clar 7 ani din viata incercand sa te educe. Esec total. " Astia ca tine" adica jeguri de rand,care se viseaza importanti si dau firmituri unora ca mine cum spui tu,o fac doar pt ca gratis nu si-ar irosii nimeni timpul cu ei,pt ca nu valorează mai mult de o flegma intinsa. Iar cat despre cum aleg eu sa imi fac banii,nu cred ca te privește pe tine sau pe oricine altcineva. Punct.
  2. Nu ai vrea tu mai bine sa pupi elefanrica intr-un loc anume si sa iti tii parerile pt tn? Cauta mai bn ceva adecvat buzunarului tau,ai de unde alege. Nu inteleg rostul atator comentarii inutile si jignitoare. Fiecare alege,pot fi sau nu pe placul tau,nu e cazul sa vb aiurea fara sens. Zi faina!
  3. Adevar graiesti tu despre ceea ce era pe Decebal, insa acolo era salon de masaj, si de la a avea bodyguard in locatie e mare diferenta in a zice ca este "peste".Ceea ce era pe Decebal, era pe Decebal, acum lucrez in ap meu.Diferenta deci.... Sincer, ceea ce se intampla in creierasul meu este perfect normal, si ma basica faptul ca tu ai de comentat despre toata lumea perfectule, intai comentezi si apoi te plangi ca nu te mai primesc fetele pe la ele.Insa ceea ce ma basica grav pe mine este k iti dai cu parerea despre pers. mea, cat despre cei care imi calca pragul iti reamintesc ca, dupa ce ai pus post-ul cu pestele si s.a.m.d. ai sunat intreband daca poti revenii...Ce sa intelegem???Si pt linistea creierasului tau RECTIFIC: Anul 2011! Satisfacator si pt tine??? Salutare!!!!
  4. Daca aveam peste cum zici, iti luai bataie garantat, cu/fara motiv, deci, aberezi clar, in anul 2012 trebuie sa fi usor retardata ca sa ai peste.In alta ordine de idei, nu stau la vorba cu clientul pt imi respect timpul si respect timpul celui care ma plateste,nu vine nimeni la galgara,vine sa se simta bine, in concluzie ofer sex, nu galgara!!!! In incheiere te rog insistent sa nu ma mai deranjezi telefonic s-au sa iti dai cu parerea despre pers. mea!!! Ms de intelegere si va astept in continuare cu post-uri, pro sau contra! V-am pupat(pe portofel) )
×
×
  • Creează nouă...