Sari la conținut

valentin-timmy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valentin-timmy

valentin-timmy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Salut, am trecut astazi pe la Silvia, o prezenta minunata, ma bucur ca ne-am putut intalni. Locatie: 10, piata natiunile unite, locuri de parcare suficiente. Aspect: 9, domnisoara super simpatica, sani medii frumosi, fund rotund placut, corp armonios. Oral: 8 protejat Normal: 8 protejat, se implica/accepta pozitii Gfe: 9 iubita pasionala , dornica sa se simta bine Atitudine: 10 placuta, deschisa la discutii, foarte simpatica Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina) Halat: 150 RON pentru 30 min
  2. Am fost recent la domnisoara din topic. Sunat inainte cu 30 de min si stabilit detaliile. Locatia este aceeasi, Dezrobirii, mai aproape de Uverturii decat de Gorjului. Ajuns la locatia, am decis sa raman o finalizare. Cum au spus cei de mai sus, arata mai bine in poze dar nici nu sunt false. Sa zicem ca in poze emana o senzualiatate, ceva, iar la prima vedere, o fata trista si plictisita. Trec peste prima impresie....mare greseala. Cu aceeasi atitudine pe parcursul intalnirii si cu neindemanarea ei, nu a iesit asa cum m-as fi asteptat eu si dupa cateva incercari, am plecat. Note: Locatie: 2, locatia NU este cea din poze. GFE: 1 CORP: 8, nu vreau sa dezinformez, arata decent, fara poze false dar atitudinea este " turn off" Oral: 1, sub orice critica Normal si Anal n-am incercat Lucreaza cu 60lei fin./120 ora. Nu recomand.
  3. Despre Miruna numai de bine, ieri i-am facut o vizita, programarea cu 30 de minute inainte. Am ajuns in zona cu pricina, rondul de la Obor, am sunat pentru indrumari. Poze: Reale, sunt cele postate de bgdn123 Locatia: in rondul de la obor, eu am sunat pentru indrumari, este pe partea cu calea mosilor, ca reper, este un cazino la parterul blocului. Apartamentul este ok, living + camera cu pricina despartite de o usa glisanta, pe fundal muzica de la TV/radio, o ambianta placuta, de relaxare. Aspectul: Domnisoara arata bine, slim, are in jur de 22 de ani, foarte amabila. Prestatia: Mi-a spus la telefon ce anume ofera, eu am optat pentru o finalizare, oral + normal, protejat. Oralul bine executat, dar mi-a placut mai mult normalul, unde am schimbat cateva pozitii. Per total o experienta placuta, recomand si mai revin in viitorul apropiat. Note: locatie 9 GFE 10, foarte amabila si placuta Oral 8, se implica CIM, COM, COB nu face, sau asa am inteles eu Pretul pentru o fin este de 100 ron, nu a mentionat nimic de ei, i-am lasat eu pe masuta la venire, dupa ce am servit un pahar cu apa. Per total recamand, o sa mai revin, o experienta placuta.
  4. Salut,Am fost si eu la gimnasta, cum i se zice pe forum.Mi-a placut foarte mult atitudinea ei degajata, deschisa la discutii.Locatia este in rond la alba iulia langa restaurantul Trafic, intr-un apartament ok, curat, prosoape curate baie curata cu gel de dus.Am inceput cu un masaj de relaxare, cam 30 de min, mie mi-a placut, relaxant, stia ce face. Cica ar lucra in domeniu.Apoi am terminat cu un sex oral, dar nu pe repede, se unduia pe mine intr-o parte si in alta, sa zicem executa un exercitiu in sala si eu eram "salteaua", la modul placut.Pentru mine unul oralul a fost executat de nota 10, dar tineti cont ca e a treia sau patra oara cand primesc un oral sunt la inceput. Tariful cerut este de 150 lei. Parerea mea este ca gimnasta isi face banii, te simti relaxat in compania ei si eu am sa mai revin. Am tot vazut ca se exclud persoane de pe forum pentru mesaje incomplete sau diverse motive...sincer sa fiu nu stiu ce inseamna toate caracterele din mesaje postate, GFE ,OWO...etc. Acum scriu de pe telefon, nu am alta posibilate, so this is all.
×
×
  • Creează nouă...