Sari la conținut

alatturinoidoi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alatturinoidoi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alatturinoidoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. am fost,acum ceva timp.mi-a spus ca e din danemarca....lucru ce mi-a starnit zabetul. oricum o experienta proasta.
  2. salutare are cineva numarul de telefon a lui Brenda? mai exact este vorba de o tipa bruneta, inaltime aproximativ 1,70, siliconata cu numar destul de mare, botox in buze, nu este slaba dar nici grasa, sa spunem robusta. are diferite costumatii, si jucarii. este de loc din bacau. am nteles ca activeaza in constanta. multumesc pentru informatii
  3. am sunat de nspeori si nimic am sunat la diferite ore deci nu cred ca ar corespunde cu anuntul
  4. am sunat la domisoara acum cateva zile spunea ca are locatia in zona Kaufland de la autogara. aici vad ca cineva a scris de PTTR. probabil isi muta locatia cai si alte fete.
  5. da stiu ca era pe circuit inchis poate aflam contact
  6. Esti un domn manierat si generos .te ast in compania mea pt a petrece clipe de neuitat..*** total..uro (activa) .dus asistat..masaj erotic senzual.domninare ..(detin jucarie erotica ). Fac si deplasari la hotel.poze 100% reale.ast tel tau.pt mai multe detalii. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Irina-new-new/7b016777706a6754.html anuntul pare interesant. a fost cineva la domisoara??
  7. buna stie cineva ceva de BRENDA? am avut un numar de-al ei dar nu mai este valabil este bruneta par lung, inalta,siliconata cu sanii destul de mari, cu fundul destul de mare. Tipa este stilata,are costume si jucarii. a activat o perioada ăe logofat tautu, acum aproximativ 4 ani, apoi undeva pe prieteniei. daca are cineva un numar recent sau a fost la ea, lasa-ti aici mesajul. dinpacate nu am fotografii. am cautat-o pe siteuri si nu am gasit.
×
×
  • Creează nouă...