Sari la conținut

symona

VIP Member
  • Număr conținut

    1.235
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre symona

  • Dată Naștere 01.01.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bd.Nerva Traian
  • Interese
    Daca esti un domn manierat te astept sa petrecem clipe unice! Nu ezita sa ma descoperi! Sunt aici ptr ati indeplinii fanteziile!
    Detalii la tel: 0761912955

Vizitatori Recenți Profil

32.932 citiri profil

symona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

548

Reputație

  1. symona

    USERUL SYMONA!!!

    Pup tucurelul meu scump. :gifs_ojos
  2. symona

    USERUL SYMONA!!!

    Fa scroafa gestanta,vezi-ti de satra ta de tigani veniti din moldova si de proxenetl tau Pardalian,las-o pe Amada ca nu te compari cu ea la 1.50 m si 100 kg cate ai.plina de celulita si jeg.Tu nu ii ajungi nici pana la buric lui Amada,iar daca trage o basina va spulbera toata satra de tigani.
  3. symona

    USERUL SYMONA!!!

    Vreau sa clarific situatia pentru ca cea care scrie de pe contul meu este Betty care este geloasa pe mine pentru ca XOXO este iubitul meu.XOXO este un baiat foarte educat si respectos care ma iubeste mult si vine la mine cu flori,bomboane si cadouri scumpe.Acum cateva zile Betty a venit la mine cand Xoxo imi gatea ciorba de perisoare si tocanita cu ciuperci,iar Betty a inebunit de invidie pentru ca ea mananca doar shaorma si covrigi. XOXO stiu ca esti foarte afectat de situatia asta,dar sa stii ca Symonica ta este alaturi de tine si te ajuta sa treci prin aceste momente grele. :gifs_ojos
  4. Cica asta este regina sexului oral,caca-ne-am pe ea de cioara borata.
  5. Cica asta este regina sexului oral,caca-ne-am pe ea de cioara borata.
  6. Fa scroafa gestanta,cat de zdreanta poti sa fi sa primesti clienti nespalata si sa nu le oferi posibilitatea sa se spele si ei? Daca omul era racit de ce mortii ma-tii de cioara borata i-ai luat banul su l-ai refuzat? tu-ti mortii matii de cioara fomista.
  7. Am si io o intrebare la tine ca imi este imposibil sa gasesc o explicatie logica.Daca tot platesti o femeie pentru sex de ce nu mergi la una care arata a femeie,nu la o scroafa gestanta de 100kg,plina de celulita si cu ugerele pana la buric??? Omule,o femeie care are un minim respect de sine se ingrijeste,face putin sport si are grija la dieta,nu doarme toata ziua ca scroafa si mananca cate 7-8 shaorme la o masa. Respectati-va dracu si nu mai mergeti la asemenea jeguri.
  8. Disponibila pana la ora 20!! :* :* :*
  9. Buna dragii mei!! Astazi sunt disponibila pana la ora 20!! Va pup si va doresc o saptamana usoara!!
  10. Buna dragilor!! Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Va pup!!:*
  11. Buna dragii mei!! Astazi sunt la birou pana la ora 20!! Va pup!! :*
×
×
  • Creează nouă...