Sari la conținut

the1player

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre the1player

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

the1player's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. A fost cineva la domnisoara? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/poze-100-reale/hh8dii7df9h174iid1g4g12id3d83800.html are mai multe set-uri de poze pe publi24 , pare sa activeze...
  2. Esti aici sa cauti sa futi femei sau sa corectezi grammatical recenziile celor care au futut deja ?
  3. Am fost eu azi, Alinutza...stramtutza :) Este fata cu parul blond-saten , constitutia fizica sa zicem ca se apropie 90% cu poza in care sta cu spatele la zid. La chip este draguta, chiar frumusica daca iti zambeste. Machiata si aranjata ,sigur intorci capul dupa ea. 1.60 , 50kg , sani 3 , buze ok sa se mufeze pe pula. Insa azi parca am prins-o in zi de curatenie generala :)) Nici ea nu stia ce vrea sa faca. I-am zis ca vreau sa o fut nu sa o ajut la curatenie , sa mearga sa puna ceva sexy pe ea a zis ca abia s-a mutat si e leftera , nu are inca un outfit sexy momentan. Doar tocurile alea in care nu poate sa stea ca o bat. deci aviz celor cu pretentii la dresuri si portjatiere - sa-I cereti la telefon astea. Banii ii cere inainte, 200h sau 100fin , serviciile sunt cele minime numai protejat. Mai are o colega Diana, era in perioada aia a lunii azi , tocmai ce ii venise si o durea jos. e satena,inschis sau bruneta,par lung, draguta la fata si poate un pic mai inalta decat Alina , servicii si tarife la fel. sa va zic cum a fost, am futut-o bine , cu toate ca nu prea avea chef, mai intai mama iedului , nu prea vroia , I-am zis ca nu-i dau tare dar totusi , nu-i pozitia ei preferata. :) pana la urma I-am bagat-o toata si ii cam placea , dar nu a tinut-o mult inauntru se tot foia incolo si incoace ca o cam ating , ba mi-o scotea sa verifice prezervativu sa vada ca nu-I rupt :)) eu nu pot sa termin daca femeia nu sta sa o fut asa ca I-am zis, ori ne futem si termin in 5min , ori te fut eu 15 min pe toate partile de ti se ia de pula azi. Am luat-o la umeri craci , I-am dat-o mai dintr-o parte asa ca sa nu o mai deranjeze lungimea si s-a udat bine bine, asa ca am terminat printre gemetele ei si suspine. Eu nu-s frate cu Terente , sa nu va inchipuiti cine stie ce stiuleti , o am normala. fata mi-a zis ca nu primeste pe alde Terente si nici macar pe verii lui de-al treilea :)) Asa ca aviz celor cu maciuci babane , mergeti la Gyulia. Nu stiu daca fac un serviciu cuiva cu recenzia asta , insa cam asta a fost bafta mea azi. La oral fata nu trece bacu' ,deh, poate eu professor prea exigent sau poate la scule cam pe deget asafata lle face vraji si minuni. Incercati . Merita fututa , si sa ii vorbiti pervers in timp ce o futeti , se uda bine , bine. Nr de tel 0784598254 , langa Zepter pe bld Unirii. Sa aveti spor , la bani, la femei, la ce vreti voi. Fuck - I mean , thank you Alinutza because you let me fuck you today !
  4. Erika este cu mult peste nivelul multora de pe aici , puteti sa va amagiti in continuare si sa va bagati in seama inutil , cei care o cunosc bine, dpdvd, personal sunt putini. Ai grija de tine Erika, :gifs_ojos
  5. Raisa, sunt banat ? ultimul sms catre tine sambata seara la 20,30 a fost ceva gen: "...eu numai stau , au trecut 30min ,nu mai pot astepta, stiu ca esti super busy , poate alta data ..." Poate fata face confuzii, eu nu I,am vorbit urat , Cat despre atitudine, aici pe topicul ei puteam sa fiu foarte acid , sa pun print screen la sms,uri si log-ul apelurilor si sa fac circ, Insa consider ca un ton civilizat este mult mai indicat.
  6. Postez numai cand e cazul. Nu faceti confuzii , nu toti userii scriu recenzii . Sunt dispus sa,i las recenzie totusi dupa o eventuala reprogramare pentru a elimina orice suspiciune de neseriozitate.
  7. Dintre colegii care au ceva experienta .... presteaza bine? comparabil cu Alexandra31??
  8. Acum avea 272 pers care o urmareau Ma intreb , Ceva sanse la o programare ?
  9. Eram pe drum , ningea tare, se mergea greu...am apoximat ca in 2h ajung totusi in B. Am sunat,o la ora 17 ,am vorbit cu ea si am convenit pentru ora 20 , la ora 18 I,am confirmat programarea prin sms si ea a confirmat inpoi ca stabilita programarea pentru ora 20. La ora 19:45 am sunat-o pentru un outfit sexy si mi,a rastit ceva de genul "...ne auzim la 20" si mi,a inchis ! Am asteptat in parcare langa banca romaneasca sa-mi trimita adresa sau sa ma sune ...si nimic pana la ora 20,30. Am mai sunat otada la 20,15 si odata la 20,25 Nu am inteles ce am facut gresit, Raisa, te pup , sper data viitoare sa ne sincronizam.
  10. As vrea sa,mi zici care a fost motivul pentru care Sambata 20.01 seara la ora 20 nu ti ai onorat programarea. Ce bine ca exista forumul asta.
  11. Deci viezure...ai inteles...da?? daca nu cumva esti FATFRUMOS si iti faci veacu prin vre.o poveste... poti sa uiti de topicul asta
×
×
  • Creează nouă...