Sari la conținut

dantelog

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dantelog

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bihor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dantelog's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputație

  1. Bună dimineața, am fost și eu ieri la Moni, pentru întâia oara. O fată frumoasă, cu servicii de calitate. Locația e curata. M-a servit cu o apa și am povestit 5 minute pentru început. Am trecut la un dus scurt de împrospătare și apoi am început acțiunea. Un oral demențial, schimbat doua poziții și finalizat glorios. Am luat juma de oră, apoi mi-a părut rau ca nu am stat o ora întreagă. Este o fata frumoasă, înaltă, cu un corp pe placul meu si cu mult bun simț. Este ceea ce trebuie. I-am oferit și un mărțișor 😉 O sa revin cu drag. Spor tuturor!
  2. Doar ce am ieșit de la ea, vreau doar sa spun că experienta mea cu aceasta domnișoară a fost foarte plăcută. Eu sunt tot timpul pe grabă, și din prima m-a întrebat dacă ma grăbesc undeva....m-a simțit 😁. Oralul super, chiar pe placul meu; normal am schimbat doua poziții , unde am și transpirat oleacă(caldura de afară),cu o finalizare glorioasa! am achitat amenda de 150 la sfârșit pentru un număr și dus am fost. Mulțumesc pentru tot.... Cu siguranță am sa revin.
  3. Mai activează? Cum dăm de ea, ca nici eu nu am reușit....
  4. Este tot acolo, în zona, sta la pescuit.... Era un gagiu în tratative cu ea când am trecut pe acolo. I-am urat bafta ( în gând). 😁
  5. Colegul, ma intrebam asa de unu singur, după ce am citit cele de mai sus, daca e curata fata.... la ce si cate ai zis ca ați facut voi acolo, e safe? La ce igiena poate ea să își mențină în situația ei.
  6. Acolo sta aproape zilnic, doar ca vremea nu i-a permis recent... am văzut-o și eu de multe ori, trec frecvent prin zona. Ii mai cumpără trecătorii una alta sau ii dau țigări. Nu cred ca cere bani, doar câte o tigara....Nu am văzut-o de aproape ca și aspect, dar îți dai seama ca e de pe strada.
  7. Am fost la Tania azi, abia ce se instalase... Este asa cum au descris-o colegii, și chiar mai mult. Am avut senzația ca ne cunoaștem de o viata, probabil chimia.... ON bun, un stil aparte, parca personalizat, la un moment dat nu realizam ce face acolo... apoi un NP cu mine deasupra, de data asta(cu siguranță data viitoare schimbam), având priveliștea sânilor superbi(m-am și jucat cu ei pe îndelete în prealabil) și intr-un final terminat glorios în balonaș. Nu știu cât timp am stat efectiv, s-a putut doar o finalizare, pentru care am așezat intr-un colț pe noptieră 150 de lei la începuturi..... Se vede pe Tania ca are experiență de viață, din toate punctele de vedere, știe foarte bine ce are de făcut. O femeie frumoasă, cu un corp îngrijit și Atingeri calde!!! Mulțumesc pentru experienta trăită!
  8. Ai număr de telefon ca vreau sa îmi cumpăr ceva țigări de la ea.....😁
  9. N-o mai face din placere cu soțul....
×
×
  • Creează nouă...