Sari la conținut

skopelos

Serious Contributor
  • Număr conținut

    544
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre skopelos

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

skopelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-407

Reputație

  1. Du-te la biserica si inchide-ti toate topicele. Traiesti intr-o premiscuitate care te v-a urmari toata viata. Faci cum crezi dar gandestete-te la ce-ti transmit .
  2. Intreab-o pe ma-ta ! Aia care te-a cacat retardata si dementa. Spune-le colegilor cum ti-a murit in copil nascut dement, spune-le ce copil handicapat ai. Te bate Dumnezeu pentru toate nenorocirile pe care le faci. Nici scarba nu-mi poate fi de un asemenea monstru. Esti o dihanie leproasa !
  3. Si atunci de ce, panorama mica, nu ai inapoiat din bani ? Ai luat cascavalul inainte si apoi da-l in carici pe prost ? De evitat !
  4. Ai grija ce scrii la moldoveanca asta ca o sa te faca si pe tine, colegul tau din consiliul pulimii-picon, agent de vanzari.
  5. Fiecare femeie este unica in felul ei. Fa-o si tu si o sa constati ca este altceva.
  6. Platesti deranjul daca nu esti pe plac ? La 120 d kile e greu sa placi cuiva ! Si mai esti si cioara !
  7. Imi pare rau pentru tine ! E tarziu, foarte tarziu sa te retragi. Esti bolnava de perversitati si te vor urmari toata viata. Dumnezeu te-a pedepsit si n-ai inteles nimic din tragediile taite. Esti o femeie Trista bantuita de Demon. Nu incerca sa-mi raspunzi in stilul tau vulgar si golanesc de ferentari. Reflecteaza si ia masuri, ca n-o spun cu rautate .
  8. Cred ca-ti pierzi timpul raspunzand unor nimeni. Ignora-i ! Pentru tine si pentru noi, cei care nu vrem sa le mai citim dejectiile emanate de mintile lor bolnave. E sfatul meu !
  9. Tu ma faci prost pentru ca nu-ti fac jocul . Proasta-i mata care a cacat o fata, din dragoste probabil( cred ca ma-ta nu a fost si ea sugatoare de puli)si care a ajuns o plastifiata jegoasa si care se vinde la toti carutasii, Ce tupeu sa ai sa vorbesti cind tu stai cu slobozu in gat toata ziua ? Si daca nu ma crezi si daca ma injuri, trebuie sa-ti repeti ca nu esti decat in wc-u public ! Pentru ca asta esti !Ce poate fi mai umilitor decat sa te futi cu un sexagenar libidinous care are peste 100 kg ?
  10. Nu fac pe darnicul dar incerc sa fac ceva pentru a inlatura minciuna si ipocrizia. Eu am fost si a fost minunat dar recenzii n-o sa mai scriu niciodata. Mi-a ajuns !
  11. Te cinstesc cu 200 lei pentru in numar la Evelin. Nu e gluma dar pun o conditie. Scrii o recenzie adevarata. Te prinzi ? Poti sa-mi dai cu - si aici nu-I nicio problema.
×
×
  • Creează nouă...