Sari la conținut

mustache3000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mustache3000

mustache3000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Am inteles ce zici. Dar nu cred ca ai dreptate, unii lasa hainele probate si pe care nu le iau in cabina. Daca ar fi asa cum zici tu ar veni paza mereu cand unu intra cu 2 tricouri si iese cu unul. Si oricum poti sa intri cu prietena sa iti zica cum iti sta..
  2. La site-urile de agata conteaza aspectul. Putini barbati au noroc acolo.. Nu fii invidios pe aia pe care ii agata afemeile. Femeile sunt programate sa isi vada interesul: te agata pe tine isi satisface o nevoie (in majoritatea cazurilor validarea desi se ajunge si la sex) si apoi nici nu te mai baga in seama daca n-ai nimic in cap. In final ele tot cu unul cu caracter si inteligent vor sa fie long term. Tu trebuie doar sa compensezi dezavantajul asta, deci gaseste alte metode de a de baga in seama cu ele, nu prin aspect. Aspectul la barbat conteaza doar la inceput ca iti ofera un avantaj la momentul zero, mai tarizu e cam degeaba. Tu chiar te simti bine sa fii un "papusel"?
  3. Nu prea multe. De regula nimicuri + ma intreaba daca sunt casatorit sau daca am copil, apoi ce servicii vreau. Apoi trecem la treaba.
  4. Astea sunt doar la inceput. Am auzit ca suptul ajuta si la dictie.
  5. Am evoluat destul de mult pe aproape toate planurile.
  6. De acord sa fie incurajate sa si-l treaca in semnatura. Majoritatea l-au trecut deja.
  7. mustache3000

    Caut o baba

    Toate sunt babe. Trebuie doar sa ai rabdare.
  8. Tu crezi ca ar avea voie vreun magazin sa puna camera acolo?
  9. "Sa nu te mai prezinti la nici o fata gol dar cu sosete in picioare ."
×
×
  • Creează nouă...