Sari la conținut

supremeruller

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre supremeruller

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

supremeruller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Dat fiind faptul ca te-a refuzat, simti nevoia sa vorbesti cacaturi despre ea. Eu stiu profilul ei de facebook si acolo e mentionat anul 97. Acum plm.. eu nu i-am cerut buletinul, cum a facut-o celalalt de a zis ca are 19 si jumatate. Va tot fute pe voi acest aspect de varsta ei, de scoala... plm... fata e prostituata. Te duci la ea s-o futi, nu s-o interoghezi! 17, 18, 19, 20 sau cat o avea, cu certitudine are peste 16 ani, o varsta la care mai mult de 90% din populatia feminina, si-a inceput deja viata sexuala. Cheers!
  2. E clasa a 12-a si va implini in curand 19. E clar acum?
  3. Alin, am platit timpul petrecut cu ea, desigur erau incluse mai multe finalizari in acest pret, insa a avut loc o singura finalizare pentru ca atat s-a putut si pentru ca in timpul ramas am preferat sa discut cu ea. Din ceea ce mi-a spus, pretul unei finalizari este 100 lei, iar ora 200 . Multa bafta.
  4. Salutare. Am vizitat-o ieri pe domnisoara in cauza. Sunat la numarul din topic, imi raspunde o voce placuta ce mi-a indicat adresa locatiei la hostel Pitstop din Bariera Bucuresti, insa eu i-am propus sa se deplaseze la domiciliul meu si a acceptat. Odata ajunsa la mine, aceasta s-a prezentat sub numele de Loredana, fiind imbracata casual. Fata este "pustoaica" (18/19 ani), cu ten alb, slabuta, undeva pe la 165 cm inaltime, sani micuti, fund plat. A avut loc o conversatie destul de lunga, fata fiind destul de vorbareata. Trecand la fapte, actiunea a inceput cu un FK scurt dar foarte placut, sarutari pe gat, sani, burtica, cunni. Am trecut apoi la oral executat intins pe pat si normal in misionar cu finalizarea pe corp. Si acum notele, cu plusuri(+), respectiv minusuri(-): Locatie: -- ( întâlnirea a avut loc la domiciliul meu) Aspect fizic: 9 ( +foarte frumusica la fata) Atitudine: 9.5 ( +dezinvolta, +comunicativa, +vorbeste frumos cu tine, +e lipsita de fite si figuri) Oral: 6.5 ( -a folosit mana, -s-au simtit dintisorii) Normal: 8.5 ( +stramta pasarica) Anal: -- ( nu m-a interesat, nu stiu daca accepta) GFE: 7 ( -era putin cam obosita) Halatul: 360 lei, 1 finalizare (a fost alegerea mea), timp petrecut cu ea door-to-door: ~1h 35m. Concluzia: Pentru cei interesati de o "pustoaica" slim, draguta si deloc fitoasa, Loredana este alegerea potrivita. De revenit: Eu unul voi reveni. Sper ca la urmatoare recenzie, notele vor fi mai mari.
  5. Salutare. Dupa ce am citit atatea recenzii pozitive, m-am decis astazi sa o vizitez pe Andra. Am sunat la numarul din anunt pentru a stabili o intalnire. Ajuns in locatie, m-a intampinat o domnisoara de aproximativ 1.65 cm, 55 kg, imbracata intr-o tinuta sexy, provocatoare. Mi-a oferit un pahar de suc unde am stat putin de vorba. Fata este desteapta si poti discuta aproape orice cu ea. Dupa ce am iesit de la dus, am inceput sa ne sarutam, urmand ca ea sa inceapa un oral neprotejat, finalizarea CIM. Normalul a avut loc in pozitia lady-on-top, schimband cu doggy style, finalizarea avand loc pe sani. Locatie: 8 (modesta dar curata, baia fiind echipata cu toate cele necesare) Aspect: 9.5 (e chiar frumusica, are niste ochi verzi superbi, sani voluptuosi) Atitudine: 10 (comunicativa, zambareata, iti vorbeste frumos) Oral: 9 ( simti ca te urci pe pereti de placere) Normal: 9.5 (se misca bine, isi da interesul sa te satisfaca) Anal: nu face GFE: 10 ( se vede ca fetei ii place sa faca dragoste, in pat se comporta ca o iubita sau ca o amanta desavarsita) Halatul: 200 lei pentru doua finalizari achitati dupa, timpul petrecut cu ea fiind mai mult de o ora. Precizez faptul ca nu se uita la ceas. Concluzia: O recomand cu cea mai mare placere. Eu unul cred ca o voi vizita cat mai des. Mult succes pe mai departe Andra. M-am simtit super bine in compania ta.
×
×
  • Creează nouă...