Sari la conținut

nechifor

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nechifor

nechifor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Asta a fost parerea mea personala despre aceasta fata, fiecare cu gusturile lui, poate tie iti plac cele mai slim fit, mie imi plac cele mai volutoase, oricum am vrut sa las si parerea mea despre experienta cu aceasta domnisoara extrem de draguta. Pace voua!!!
  2. Bai prietene tu ai vreo problema cu mine sau ce? ce tot esti asa tare in clont, eu am pus o simpla recenzie, mai usor cu jignirile, sunteti tari in fata monitoarelor, aveti sange-n coaie si cand ajungeti fata in fata se transforma pula in pizda, ce tot pula mea injuri pe aici? cu ce te-am deranjat lasand acea recenzie? infine cei destepti cedeaza primi, tu esti javra care latra la urs, dar ai grija ca uneori ursul se mai opreste sa iti dea si la muie. Prietene sper sa incetezi cu comentariile aici nu ete concursul coaielor mici.Acel concurs e in pizda ma-tiii, ai grija cum vorbesti si mars la laba.
  3. Nu cred ca e problema ta prietene ce am acasa si nu cred ca e problema ta ce fut eu sau ce nu. Ai vreo problema? Sau comentezi sa te aflii in treaba? Nu mai dormi bine noaptea pentru ca stii ce fut? Mars ca te calc pe cap, dai drumu la laba!!!!
  4. Sigur voi mai reveni, sper cat mai de curand, te pup Andreuta :****
  5. Ti se pare ca miroase a peste numai ca mi-a multumit? Atat de depravat esti?.....
  6. Deci, așadar și prin urmare am ajuns și eu la acest îngeraș pot spune, doar ce am ieșit, e o fată excepțională, stabilit cu o seară înainte întâlnirea, ora 12, am ajuns in dreptul locatiei care a atașat-o și ea mai sus, ușor de ajuns, m-a înfrumat un pic prin telefon deoarece m-a dat gps-ul peste cap, deci am stat la o țigare am povestit un pic, o fata foarte drăguță, gingasă, atentă la tine și la detalii, aspectul de nota 10+, foarte îngrijită, piele fină, fundulețul super bombat, ferm, am înțeles că a făcut și sport, se vede clar, sânii mărimea C, foarte moi și catifelați, pot spune că am primit un oral demențial, cu încercări de deep, cu atenție la zonele adiacente, sărutat ouțele, se joacă cu ele, săruturi normale, foarte romantică, tandră, se joacă cu lobul urechii, are niște buze așa moi și dulci. S-a tot jucat cu juniorul, ba mai adânc, ba mai lent, cu răbdare, ne fiind foarte rezistent, a avut grijă de mine să duce această mică acțiune pe culmele plăcerii.Apoi am trecut la normal protejat,pot spune că știe să se joace și să se lase plăcută, mișcări lente, începusem ușor să mă acomodez cu păsărica ei foarte strâmtă, apoi treptat a ridicat ritmul, se vede că-i place cea ce face, s-a umezit natural s-a simțit, ba chiar mici gemete la început că l-a un moment dat de am ajuns să avem orgasm simultan. Per total o experiență de nota 10. Note: ON 9+ nu dau 10 ca n-am putut face o față pentru nota 10 NP: 10+ știe ce face Anal:n-am incerat nu știu nici dacă face. Deci dacă va rămâne pe Brașov sigur va avea un viitor frumos. De reveniit, eu sigur voi mai merge!!!
  7. Bună Andra, pentru o jumatate de oră cat ar costa halatul?
  8. Salut dragi futăciosi, am fost in noaptea asta pe această domnişoară, ştiu că este prima recenzi şi mă puteți critica , daaar e nasoalăăă tipa , am.sunat am intrebato cat mă costă juma de oră , mi-a spus 100 de lei, okey am confirmat ca vin, mi-a spus sa o sun cu 10 minute inainte să ajung, am sunato , a spus ca ajunge in maxim 10 minute. Zis şi făcut, aşa a fost , a ajuns , ca si prim aspect in noapte am.zis că va merge o partidă destul de okey, am intrat in dormitor, locatie de nota 4, mucegai pe pereți direct din intrare, garsonieră mică inchesuită, o canapea extensibilă destul de okey dar dezordine in cameră, aspectul.fetei de nota 5, mie imi.plac fetele mai.plinuțe dar ea e din calea afară , foarte grasă, sanii mari dar atarnați, tari si nişte sfarcuri gigaantice, infine, se dezbracase , si eu la fel, si sa inceapa actiunea, oral protejat direct, nici nu se scula pula, nici oral nu se putea numea , mai mult labă, dar asta e, ii cerusem sa facem un 69 cu mine deasupra , ca dacă se punea ea cred ca ma turtea :))), acolo s.a simtit mai bine a oral, am.puso sa muste din ea i.am bagato mai adanc pana a inceput sa se innece , mi s.a sculat si am zis sa trecem la pozitia misionarului, pizda acoperita de 3 straturi de burta abia am gasito, i.am bagato de cateva ori si deja spunea ca o doare si ss ma termin mai rapid , deci de toata jena ajunsesem de 10 minute si deja voia sa ma termin , i.am spus sa se pună la loc si sa continuăm am pompat mai tare cam 10 minute si după am zis stop ca deja ma saturasem de ea , avea prea multe figuri in ea , ca ba nu.i brace sa o apuc de suni, ba ca nu.i place sa o futi tare , in timp ce ma sugea nu.i place sa fie bagate degetele in pizda. NOTE: OP 5 NP 4 FK:4 GFE 6 Deci per total de EVITAT !!!!!!!
  9. Aa okey, pai atunci o sa te contactez maine sau cel tarziu poimaine , mersi frumos o zi frumoasa
  10. Neațaa Alina, am peste 18 major, multumesc pentru raspunsuri , o sa te contactez serile aatea pt o programare , si prima programare cand o deschizi?poti sa.mi spui cat ma costa ON si NP jumatate de oră? La ce buna esti nu cred ca duc mai mult 😂😂😂
  11. Buna Alinaa, tinerei de 18-19 ani accepti abia inițiați in această arta? Programari nocturne faci? Adica ora 22 -23?
×
×
  • Creează nouă...