Sari la conținut

hoember

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    238
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hoember

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    peste tot si nicaieri

hoember's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

181

Reputație

  1. Ce nas are Cass(n)y(ca)! Brokoli, credeam ca ai nasul mai fin si-ti dai seama ca "pozele" (capturi din filme) sunt false. De cand te-ai decolorat, ti-ai pierdut simtul?
  2. Sa ai o saptamana minunata.
  3. Sau in Tileagd, dar mai spre seara. In Urvind mai poti prinde una mica si bruneta. Ea zice ca-i unguroaica, dar are pizda calda ca de tigancusa. Informatiile nu-s de la mine ci de la camionagiii care circula in zona.
  4. Sfantule, e simplu: bati la usa si spui "Sobod lociolni?" sau ii zici pe romaneste: "Pot sa te stropesc?" si daca-ti raspunde: "Da!" o intrebi: "Unde?". ... No, hai, ca m-am lungit prea mult. Te descurci tu ca esti baiat mare.
  5. hoember

    Cum te simti azi

    Cu chef de muncăă! . . . . Ooo, nu, sa-mi bag pula; e Luni! Azi is liber!
  6. Pentru toate fetele de pe forum: Si pentru colegii de pe forum:
  7. Ei, ei... Gabi, Gabi! Adicatelea asa? In Mai fugi la Bucale sa-ti dai la buci?!? Si pe mine cui ma lasi? Cine-mi mai gateste? Sa te aud!
  8. Vrem-nu vrem, Dumnezeu exista in toti si in toate! Asta e parerea mea si nimeni si nimic nu mi-o poate schimba. Oricat de pacatosi/pacatoase suntem daca ne caim, chiar si in al 12-lea ceas putem fi salvati - vezi viata Sfantului Mucenic Bonifatie.
  9. hoember

    Cum te simti azi

    Dupa cateva (mai multe) beri sunt tot obosit. Ne vedem (citim) maine... Paaa!
  10. De abia astept... un treiar suna bine.
  11. La multi ani, Corina! Te astept la mine.
  12. @ezemund: Mersi ca mi-ai deschis ochii; n-am ce sa caut la fete cu poze false. @☆pisicuts: N-o muti la "Escorte de evitat"? Din cate vad eu, desi are recenzii cat de cat ok, domnisoara foloseste poze false. P.S. Se pot uni si cele 2 topice. Ezemund, are dreptate; e aceeasi fata si-a mai folosit setul asta de poze.
  13. @doardragostea: Si micul meu dejun unde e? Pana ies de la dus sa fie pregatit.
  14. hoember

    Cum te simti azi

    In dimineata asta-s obosit, dar sper sa-mi revin pana diseara cand am sa ma culc.
  15. Nu-mi plac spirtoasele asa ca pe domnisoara n-am s-o vizitez. Una n-ar bea o bere. P.S. Am postat ca poate-poate si, oricum, vine vara asa ca spirtoasele ies din meniu.
×
×
  • Creează nouă...