Sari la conținut

billyhill

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre billyhill

billyhill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Si daca vreau sa trec de la o pagina la alta ma mai pune sa astept vreo 191 de secunde.
  2. Inainte era ok, dar acuma da rezultatele cele mai vechi, si daca incerc sa filtrez dupa data, ma pune sa mai astept 181 de secunde pentru o cautare noua. Daca dau inapoi, tot mai asteapta nitel... Ce-i asta?
  3. O sa fie Musclefest in noiembrie, probabil unele din ele pot face programari.
  4. Apropo, capitolul de plimbare si mancare sant prea complicate ca sa intru in detalii aici, dar aer curat si miscare ajuta la creier si poate iti vin idei noi.
  5. In primul rand ai mai multe probleme + lipsa de incredere, asa ca propun sa le imparti in bucati si sa lucrezi la ele separat. De pilda: in curand vine primavara, as propune sa iti iei niste casti bune si sa mergi la plimbari lungi ca sa dai jos niste kg. In plus, gaseste literatura sau videouri despre cum sa iti schimbi stilul de viata (si nu ma refer numai la dieta ci si la obiceiuri). Unele probleme vin din tine (asta NU inseamna ca este vina ta) si cred ca trebuie sa lucrezi putin la chip, atitudine si auto-incredere. Nu e sigur ca o emigrare ar ajuta, asta depinde de domeniu, daca stii engleza si cum poti sa te adapti. Iti doresc mult succes, poate e timpul sa te interesezi nitel de psihologie, dieta, fitness. Si o vizita la o maseuza buna ar ajuta nitel, trebuie sa te scapi de virginitate in curand.
  6. JamilaCuisine intotdeauna e buna de vazut pt idei.
  7. https://www.instagram.com/iamthmpsn/ O idee buna pentru manelisti, ce ziceti...? https://www.instagram.com/p/Bpm-NMJhDEu/
  8. Cineva din noi cauta femei atletice.... :bow
  9. Uitasem de Reddit... https://www.reddit.com/r/fbb/ https://www.reddit.com/r/fbb_NSFW/ https://www.reddit.com/r/hardbodies/
  10. http://www.sexymusclegirls.com/ Pentru nimic.
  11. Te obisnuisesti - si Randunica are dreptate cand iti zice ca nu doare asa are cat la piept. Plus laba care ti se aplica dupa tratament face mica neplacere sa fie chiar interes :bow Acuma mi-e greu sa merg la alte saloane de epilare ca imediat mi se scoala pula de bucurie ce o asteapta.
×
×
  • Creează nouă...