Sari la conținut

marec litoris

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marec litoris

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marec litoris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Am petrecut o ora foarte placuta cu Maria Sofia intr-o dimineata, acum cateva zile. Mi-a raspuns din prima la telefon, in 20 de minute eram la ea. Locatie: 10, totul impecabil... plus 1 punct pentru oglinda de langa pat. Corp: 9, pentru ca nimeni nu e perfect. E o miniona simpatica cu sani medii, fund bombat si un zambet incantator. GFE: 10 - desi a fost prima mea vizita la ea, m-am simtit bine-venit. Mentionez ca nu sunt un Fat Frumos si nici nu am cine stie ce skill-uri sociale. Rezultatul a fost un futai placut, cu doua reprize. Mi-a placut maxim sa o vad in oglinda zambind, cu mine in spatele ei, doggy style. Cadoul: 250 - de lei ora... privelistea din oglinda - de nepretuit. De revenit, cu siguranta.
  2. Am fost eu ieri. Programare usoara, un telefon si un SMS. Locatie foarte faina, bloc nou nout, parcare pe stradute. Baie dotata cu tot ce trebuie. A intrat si ea la dus dupa ce m-am improspatat eu. E fata din poze... doar chipul ii tradeaza varsta. La corp pare de 20 de ani, fara pic de celulita sau grasime - probabil se intretine la sala. Sani medii spre mici, fermi, sfarcuri erectile. De la spate, fundul mic si bombat ofera o priveliste frumoasa Oral bun, cu limbutze... fara deep (nici nu am cerut). La normal e incredibil de stramta, senzatia e foarte placuta. La prima finalizare nu am rezistat mai mult de 2 minute, s-a miscat bine in LOT. La a doua finalizare am schimbat mai multe pozitii, terminat in doggy style. Despre GFE nu prea am ce sa zic... eu nu-s cel mai sociabil. Poate cu altii..
  3. Salutare, Saptamana trecuta m-am hotarat si eu sa o vizitez pe domnisoara Cristina. Locatia - la Onix, usor de gasit. Dupa ce a deschis usa apartamentului am fost surprins sa vad cat de bine arata, e mult mai slim - in poze pare ceva mai plinutza. In camera avea pregatita o doza de cola rece pentru mine... era destul de cald asa ca a picat la fix. M-am cerut la dus - dotat cu gel barbatesc si prosoape curate. Inapoi in camera - actiunea a inceput cu un oral executat lent la cererea mea, ca-mi place sa savurez momentul. Fara deep dar are o tehnica buna - face cumva o miscare de rotatie atunci cand o ia mai adanc. Dupa care am cerut anveloparea si am rugat-o sa-mi vina deasupra. Se misca bine in Lady on Top... imbratisari, sarutari corporale... sanii moi dar cu sfarcuri erectile. N-am rezistat prea mult si am finalizat in balonas. Apoi o mica pauza de socializare si am trecut la runda a doua. Acelasi oral reusit, dupa care normal protejat. Dupa cateva pozitii am incercat-o si anal. E foarte stramta, am reusit sa o patrund cam pe jumatate dar fara sa finalizez... asa ca am revenit la normal, intr-un doggy care m-a epuizat. Desi doua finalizare nu a mai avut loc (din vina mea), a fost o experienta pe care as vrea s-o mai incerc. Cristina e o prezenta foarte placuta, de recomandat.
  4. https://nimfomane.com/forum/topic/102493-alice-0799368032/
  5. Cristina, esti disponibilă zilele astea sau ai plecat impreuna cu Karina?
  6. Bai domnilor, M-a pus dracu' si atras de poze m-am dus la fata asta: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/70-finalizarea/7b00617e786d6453.html Fata arata ok - putin peste 20 de ani, inalta cam de 1.70, sani marisori, nu e de etnie. Are putina burtica dar nu deranjant. Din pacate, e o teapa clasica: nu e singura in apartament si te trezesti deodata ca cineva ciocane in usa si striga "hai repede, 10 minute maxim, ca tre sa vina nu stiu cine". Actiunea pana la incident: oral mecanic protejat (asa am cerut), normal nici macar mecanic (gen scorbura). O laba e mult mai buna si lipsita de surprize. Paguba mea: 70 de lei. Apartamentul e aproape mizerabil, undeva pe Cocorului, langa o biserica. La plecare am vazut prin fumul de tigara doua femei in varsta, clar de etnie.
  7. Fetelor, mai sunteti in Brasov? Telefonul nu suna...
×
×
  • Creează nouă...