Sari la conținut

sexadict69

Serious Contributor
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexadict69

  • Dată Naștere 07.08.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sexadict69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputație

  1. Fost, vazut, dezamagit. Contra: Anal neprotejat Grabita Parea drogata (nu exagerez) In timpul actului vb la tel etc. Pro : Nimic.
  2. Am zis si eu sa o incerc pe Elisa, sunat si facut programare, la uniri bara la bara si prin urmare intarzii 10 min. Sun imi raspunde si cand ii spun ca am ajuns in apropiere se face ca nu ma mai aude si imi inchide tel. in nas, mai incerc de cateva ori, suna si imi inchide. Trag masina pe dreapta intr-o parcare si infierbantat fiind ma pun pe cautat, nu gasesc nimic care sa ma atraga si disponibila, Elisa tot posta anunturi pe publi si cam dupa 15 min imi zic sa o sun din nou, raspunde, imi zice ca pot veni, plec spre ea si dupa ~ 5 min ma suna inapoi si imi zice ca nu mai poate sa ma primeasca ... Plimbat vreo 2 ore prin oras degeaba, mai bine faceam o laba .... https://sweetpleasure.ro/masaj-erotic/elisa/149
  3. Ai fost la ea ? Eu am fost. Pozele sunt 100% reale. In postul 21 este cam slim fata de realitate. Dupa cum zicea cineva mai sus, nu face dus, are o atitudine de piatra in pat, se vede pe fata ei ca nu ii face placere, grabita etc. Nu merita.
  4. Primul link este virus !!! Fata din al doilea link nu are nici o treaba cu fata din anunt!! Pozele sunt trucate, este de doua ori mai mare decat in poze. Nu mai dezinfoma lumea daca nu cunosti !!!
  5. Ai uitat sa specificI, ANAL NEPROTEJAT.
  6. pacat ... arati foarte bine ptr amatorii de fete cu forme
  7. Anuntul din Buc. banuiesc ca este fake ?? In Buc ajungi ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-sunt-aici-doar-pentru-tine-bruneta-voluptoasa-militari/780865727b606253.html
  8. La ce nervi aveam nu mi-am dat seama. Poate unii prefera damele cu forme, sa ai de ce sa apuci si in ce sa dai, nu o schiloada de i se vad oasele. Gusturile nu se discuta. Am strabatut jumate de Buc. la ora de varf. E cam greu sa aproximez la minut cand ajung. Cand mai lucrezi si cum ai programul ?
  9. Placut impresionat de formele doamnei pun mana pe tel si o sun, locatie pe la uniri, stabilit intanlire intr-o jumatate de ora. Plec de undeva din IF, ajung in 35 min. o sun pe doamna in cauza si telefonul inchis. M-au apucat toate spumele, traversasem orasul ptr nimic. TEPARA !!!
  10. Descriere Matura cu forme educata si cu bun simt te astept la mine pentru ati satisface toate fanteziile ...ac ..singura in locatie ma deplasez i speak english
  11. Am tot incercat sa dau de ea dar nu am reusit Sigur mai lucreaza ? nu am mai vazut nici un anunt cu dameza. Poate lucreaza doar cu cei care ii cunoaste.
×
×
  • Creează nouă...