Sari la conținut

raultiti

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raultiti

  • Dată Naștere 05.06.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.320 citiri profil

raultiti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

395

Reputație

  1. A răspuns cuiva???i-am scris de luni și nimic
  2. Descriere Bună! Eu sunt Roxi. Am 24 de ani, sunt senzuală, pasională și sunt sigură că te voi face să te simți în al nouălea cer. Dacă îți dorești clipe de neuitat alături de o blondă jucăușă, contactează-mă. DOAR DEPLASĂRI 0799078543 Q chemat-o careva????
  3. Vizitat micuta si frumoasa Jessy. Vinerea trecuta, dupa o sapatamana in care nu sa legat mai nimic, reusesc sa dau de Jessy, era in plan de mult, doar ca nu sau prea aliniat astrele, dar ce sa vezi, cu mercur in retrograd, visele devin realitate. Dupa o conversatie e wapp, miam facut o programare rapida , primit locatia, Nord One, si am plecat spre ea. Dupa usa, se iveste brazilianca asta micuta ,de pe plaiuri mioritice, care ma fermecat pe loc, buze augumentate, fund bombat , piele fona si bronzata, cum vezi doar pe Copa Cabana. Dupa socializare si dus, am trecut in camera de rasfat, si ce rasfat a mai fost. Jessy ma asteptat pe pat in funduletul gol, cu el spre mine, si nu mam putut abtine pana nu la puat si la gustat pe tot, wow. Au urmat niste saruturi intense , unde am simtit ca fac dragoste cu boticul ei de ratusca, foarte senzual si delicios,umed intens si lingusitor, wow. Am cobor si intre coapse, unde este foarte primiitoare, fresh cu gust placut, si am alintato vreo 10 min bune, nam reusit so termin, da am incalzito bine. A urmat un on suav, umed si senzual foarte placut , cu atentie la vecini, trecut la 69, unde neam mai alintat minute bune pana sa ma incalece. Continuat cu lot + fk , panorama superba cand te calareste , se vede pe fata ei ca ii place , terminand cu mine deasupra ei unde aproape am terminato. Dus , inca o tigara , si dus am fost. Jessy e o caprioara tanara, cu potential mare, sociabila cu care am facut click si cu care a avut o intalnire reusita, pe care cu siguranta o voi revizita. Banutii iam platit la sfarsit, 400 la numar, pt o ora mirobolanta. Atitudinea 10 Locatie 10 Aspect 9 pt fund On 8 lipsa Cim Np 9 Fk 10 Gfe 10
  4. Vizitat domnisoara KATI. Saptamana trecuta, pe la mijlocul ei, cu chef de ceva fresh, miam facut o programare pe wapp la domnisoara. Am primit adresa, faimosul Rebreanu, si am fugit spre ea. Kati este o tanara draguta si iubitoare cu o pofta de iubire si de satisfacere mare. Ma primit cu caldura la ea in apartament , in atut si cred ca si in inimioara ei incapatoare. O fata frumusica,carliontata, destul de inalta, cu un corp frumos, numai bun de adorat. Dupa o tigara si dusul de rigoare, ajungem in camera, unde sa dezbracat de hainute si de inhibitii. A inceput cu un fk , foarte gustos, si intretinut, unde am tinuto asa minute bune, dupa care a trecut la on cu atentie si la bijuterii, cu schombari de ritm si deep, o priveliste superba, cu il inghite pe tot si sta cu el in gurita ei mica. Next, miam luat si eu revansa cand am gustat din fructul pasiunii , proaspat , fara gusturi si mirosuri suspecte, unde am si terminato. Continuam tot cu on, np in vreo cateva pozititii, cu fk din belsug, unde am terminato din nou. Iar finalizare a venit la np pe la spate, unde nam mai reusit sa ma tin si am umplut caciulita in ea. Inca o tigara pe canapea, un dus si dus am fost. Cu Kati mam simtit foarte bine, si ab3a astept so revad . Atitudine 10 Locatie 10 Aspect 8 frumoasa moldoveanca , doar sanii sunt lasati. On 9 Np 10 Gfe 10 cu fk din belsug Am ales varianta de o ora unde am decartat 300 Ron la sfarsit din proprie initiativa. Sa futeti sanatosi cu totii.
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/natasha/fdf30h27d9e978h0e2ih3704e983gif1.html Amabila și dezinvolta am venit în orașul tau sa ne cunoaștem și sa ne simțim bine.( doar prin sms , nu raspund la apeluri) Sunt atenta,deschisa și nu-mi grăbesc clientii. O tura de relaxare cu Natasha. Azinoapte, la ceas tarziu, dupa o inspectie sumara a pieței, dau peste anunț, raspunde domnisoara, cu politețe, calmă, imi prezinta oferta , , imi da locatia , undeva in zona cetatii, str. Dinu Lipati nr 15, si in 15 min. ajung la ea. Locatia este un bloc nou, apartament modern, cu tot ce trebuie. Dupa usa, domnisoara , o blonda miniona, draguta la fată, cu forme frumoase dupa care poti fluiera linistit cand o vezi pe strada. Dupa o scurta introducere, ma cer la baie , unde ar cam trebuii sa completeze cu niste geluri de dus si apa de gura, eu mam spalat cu gelul ei intim.😁 Dupa dusul meu a urmat igenizarea ei si am sarit direct in patut. Inceput cu fk din plin, mangaieri , masturbari, totul frumos , am trecut la inspectia piersicutei, foarte dulce si umedă, funduletul la fel, dupa care a trecut ea la un on cu deep din plin dar fara atentie la vecini, destul de bun umed si incet cum imi place . A montoat caciulita, sa sa suit pe cardan. Np în aceași notă ca si on foarte senzual , plin de fk. Am schimbat schimbat 3 pozitii, cu pauza de oral si cunni intre fiecare, si bineînteles fk. Domnisoara ar si ap in ofertă, dar dupa standardele ei sunt prea gros asa ca am continuat cu np pana la finalizare in balonaș. Igenizat din nou amandoi, neam luat ramas bun, si am disparut in noapte. 400 de leuți investiti cum trebuie pentru o ora de relaxare cum prescrie si medicul. Eu o sa mai revin cand am chef de o ciufuleală noapte tarziu. Oferta este urmatoarea 200 o fin cu op si np 300 o fin cu on np 69 fk gfe 40 min 400 o ora cu on np ap 69 fk gfe Sa futeti sanatosi!!!!
  6. A reusit sa ajunga careva pe la domniță, ca pe mine ma tot vrajește ca nu are disponibilitate.
  7. Are vreo 5 anunturi cu 5 seturi de poze diferite, eu zic ca e de evitat!!!
  8. Nu e vorba de Ella Bruneta ce facea doar deplasari. A fost și ea pe la mine acu vreo 2 ani, iar când să începem acțiunea, după ce ne-am dezechipat, ne-am tras niște mozoale, au sunat niște retardați de copii la interfon și domnișoara sa speriat, sa îmbrăcat si a rupt ușa🤣🤣 credea ca vine nevastămea și o prinde la domiciliu conjugal. Voia chiar să sară pe geam săracuța. Deci nu e vorba de aceeași Ella.
  9. Am atașat si pozele primite de la Ella, prin ibb.co, dar împărăția nu binevoiește să le împărtășească cu voi🙈
  10. Săptamâna asta i-am făcut o vizită doamnei Ela. Am contactato pe wapp, mi-a dat oferta, mi-a zis ca nu traiește din așa ceva, ca ia doar un client pe zi și doar daca se aliniază astrele.în ziua respectiva nu ne-am sincronizat așa că am lasat-o pe a 2-a zi. Programul la Ela ar fi de luni păna joi, de la 17:30 un client. Mi-a trimis so niste poze si un filmuleț, dar nu prea poți să-ti dai cu seama ce hram poartă până nu ajungi la ea. Locatia este un apartament cu o camera la etaju 1, pe Take Ionescu , aproape de ING , modelul vechi, baie cu cadă, la fel, pat mare si o măsuță cu 2 fotolii unde poti sa fumezi liniștit o țigară și să be8 un pahar de ce este . Ela e o femeie draguță , înaltă, undeva la 1, 70, cu un corp fit, genul fitnes, sânii sunt mici și lăsați, dar fundul e fix ce trebuie, bombat și tare numai bun de adorat. După igenizare, revin in camera de nebunii, unde o iau pe Ela la niște sărutări să destindem un pic atmosfera, ne alintăm din picioare vreo căteva minute bune, după care se pune pe marginea patului și se apuca de on, destul de senzual la început, cu multă salivă, cu lins din toate unghiurile, atenție și la vecini, deci e ce trebuie. Dupa vreo 10 min de on ma așez pe pat lângă ea, ne mai sărutăm , dupa care ii întorc si eu serviciu, cunni pe la spate , unde ai o priveliște superbă, după și din față, îi place maxim să i se facă oral, geme frumos, se mișçă, te mângâie, deci e ce trebuie și la etapa asta. Zăbovim un pic și in 69, când ea deasupra, când eu deasupra, chiar si pe lateral, dupa care se pune deasupra mea și se freacă cu pizdulica ei de mine, prima oară cu spatele, să-i mai admir un pic posteriorul ,dupa care si din față, unde ne-am mai giugiulit un pic. Când am fost pregătit a montat frumos caciulița și sa pus peste mine de ma călărit minute în șir. Acțiune faină, cu schimbări de ritm, pănă a obosit și am preluat eu conducerea și am schimbat rolulrile, iar la final terminat in căciuliță fiindcă nam mai rezistat până la cim. Am mai fumat o țigară,am mai făcut un duș ,decartat 100 de coco și dus am fost. Timp petrecut undeva la o oră. Eu m-am simțit foarte bine cu ea și o recomand. Un sfat pentru ea ar fi să-și schimbe locația, e prea retro. Locație 7 Aspect 8 ,am depunctat-o pt sâni Igienă 10 On 10 Np 9 Gfe 10 Să futeți sănătoși că boala vine.
  11. Salut bajeți, Revizitat vinerea trecuta domnița Ana pt revanșa si bine am facut. Cum Ana era ultima zi in frumosul nostru oraș, nu puteam s-o las să plece fară plece fără să-i mai fac o vizită, așa ca la ora 12:00 am fost la ea. Ana ma așteptat machiată și aranjată, de parcă urma să ieșim în oraș, o priveliște oauu, big like🥰 Ca de obicei , după țigara de dinante, dușu la fața locului, ma arunc direct în patul ei mare si am așteptat cuminte până sa pregatit si ea. A venit peste mine , am început sa ne sarutăm si sa ne alintăm, de data asta eu având mai multa inițiativă decât ea( din relatările ei, cu o zi înainte, un coleg a fututo in gât de nu mai putea săraca nici sa fumeze), așa că Gfe a fost mai scăzut decât ce experimentasem cu căteva zile înainte. Trece la on umed cu tente de deep, ii fac si eu cunni, să încălzesc instalația, după care scoate păturica, vibratorul și mă îndeamnă să-i arăt ce pot, Sa așezat confortabil pe spate și am început. Am pompat ceva , timp în care ea se alinta cu vibratorul în zona clitorisului, până când a venit si primul squirt, și al 2-lea și al 3-lea și al 4-lea, vreo 5 sau 6 de toate😁 A fost senzațional!!!! Nam mai experimentat așa ceva până la Ana. O priveliste superbă, doar in filme a mai vazut așa ceva, simțeam cu pula e împinsă afară de jetul ei cald, muschi vaginului i se încordau de parcă aveam o anaconda încolacită la mine pe pula , care sugruma încet , iar îmi dadea drumu, iar finalul fiind de fiecare data glorios, jeturi calde care ma îmbaiau pâna pe abdomen. Asa de mult a squirtuit încât ,la final, jumătate de pat era baltă. După ce o terminasem deja de n ori,vazând că pula nu capitulează, ne mutăm pe partea uscată a patului, de data asta cu Ana deasupra mea, din nou sarutări și mișcări lente de bazin la început, dupa care a mărit ușor ritmul până am capitulat in căciuliță cu ea deasupra mea. O partidă de sex așa de intensă ,nqm mai avut parte in viața mea. Mi-au tremurat genunchi încă vreo jumate de oră după ce plecasem de la Ana🙈 La final tigara și dușul de rigoare și dus am fost. Am decarta 400 de lei pt o oră superbă. De revenit cu sigurață. Când o fi să mor, așa aș vrea să-mi dau duhul🤣🤣 Notele nu le mai dau, o las pe Ana să le treacă. Ciocane tari la toată lumea.
  12. Vizitat ieri don'șoara. Cu o pofta mare de iubit, rasfoind forumul, dau de topicul Anei. Vad lista lunga de servicii, bifez ce ma intereaza, on, np, FK, GFE, iar restu sunt detalii. Ii scriu, ma programez, imi zice locatia, confirm cu o ora înainte si dus am fost. Am avut un pic de probleme cu locatia, de vina fiind gps, ma dus peste drum de blocu unde era cazata(locatia fiind in complex Campeador, vis a vis de cladirea Vox, intrarea prin spate). Ajung la Ana, ma intampinat intr-o tinuta de piele din 2 piese, cu zambetul pe fata, m-am poftit la o tigara si un pahar de apa pt o scurta socializare si pt a ne cunoaste un pic. Ana este o domnisoara blonda, draguta la fata, cu un corp nu tocmai fit si nu tocmai perfect, cu urme vizibile ca a slabit niste kg, lucru stiut deja. Dupa socializare, ma bag la dus, dupa care intra ea, si vine in camera placerilor. Incepem cu un preludiu plin de sarutari , cand ea peste mine,cand eu peste ea, se freaca de ciocan cu piersicuta, o umezesc , ea continua cu sarutarile, parca eram cu iubita, nu cu o fata ce abea o cunoscusem, trec eu la un cunni , o explorez si o alint si cu limba si du degetele, foarte gustoasa si zemoasa, pana cand la un moment dat am simtit vreo 2 squrturi, desi nu sunt sigur, o las si pe ea sa ma alinte cu on soft , zemos si tente de deep, acorda atentie si la oo, ne mai gigiulim si ma intreaba daca vreau sa ma echipeze, dorind parca sa io trag, pune si paturica, fiind pregatita sa ma stropeasca cu dusul ei, a scos si un vibrator, pe care la si pus in lucru, a dat drumu si la sunete, din pacate pt mine , dar si pt ea(lucru exprimat la sfarsit) nu am apucat sa ajungem acolo ca sa si terminat pula dupa doar cateva min de np. Am mai fumat o tigara, mam igenizat, am decartat consumatia (300 Ron/o ora pe ceas) si dus am fost, cu promisiunea unei partide mai lungi pe data viitoare. Locatie 9 cu tot ce trebuie, pat mare, dus cu de toate, un pic prea departe de mine Atitudine 10 Aspect 8 Igiena 10 On 10 soft deep si foarte umed Np 9 GFE 10+++ Eu o recomand , serviciile sunt profi, Ana este foarte lipicioasa si se descurca excelent in pat . De revenit cu siguranta. Ciocane tari in continuare!!!!
  13. O sa las aici si schema completa de tratament prescrisa de medic in cazul in care cineva va avea nevoie, desi sar putea sa nu dea acelasi randament la toata lumea. Saptamana 1 Tavanic 500 1 cap/zi Augmentin 1000 1cap/12h Urifort 1 cap/12 h Prostamedix 1 cap/12h Saptamana 2 Zinnat 500 1 cap/12h Urifort 1 cap/12h Prostamedix 1 cap/12h Sa futeti sanatosi!!!!
  14. Nu stiu frate, eu am fost la o clinica de urologie, la dr. Tigaran in girocului , mi-am luat lama, mia bagat ceva beculet in pula, mi-a facut vreo 20 de analize, antibiograma, mia dat antibiotic cu spectru larg si dupa antibiotic doar pt tipul respectiv de gonoree(cu alimentatia din ziua de azi, si bacteria gonoreei a devenit imuna la anumiteti tipuri de antibiotice). Ori am fost eu la cel mai scump, ori astea ori fi preturile in ziua de azi. Spre sa no mai încalț si sa naveti parte de asa ceva cei care nu ati avuto.
  15. Salutari confrati!!!! In urma cu 2 saptamani am fost si eu la frumoasa si fermecatoare Andreea. Dupa o documentare destul de lunga , fiind un pic sceptic din cauza lipsei pozelor postate si a lipsei de fk, miam luat inima in dinti si iam scris e wapp, mi-a prezentat meniu si am facut prgramarea peste vreo 4-5. La ora h, comfirm , si primesc locatia, in girocului, pe lidia, ap , intrun bloc inainte de semafoarele de la baricada. Ajung cu 5 min inainte , ii scriu ca am ajuns, sa-mi dea si nr de interfon si-mi zice ca inca nu e ora h, in momentual imi venea sa fac cale intoarsa si sa plec fiind si o vreme friguroasa + ca ploua ca dracu. Trec peste si pana la urma ajung la ea sus. Dupa usa o zaresc pe Andreiuta, o domnisoara miniona, satena, draguta, cu ten alb si piele catifelata, imbracata intro lenjerie sexi cu portjatiere si dresuri, la care se asorteaza foarte bine tatuajele artistice. Dupa putina socializare la usa, ma cer la dus, unde am gasit tot ce am avut nevoie. Dupa igenizare merg direct in camera de ostilitati ii inamanez cadoul, 400 pt o ora cu on , np sarutari si mangaieri corporale. Se dezbraca si domnisoara, o priveliste foarte interesanta, cu sânii ei micuti si bushul de deasupra , care impreuna cu ochelarii ii confera un aer foarte retro si sexi. Incepe cu un on foarte suav, lent si foarte umed, cu atentie si la zonele adiacente, priviri porno pe sub ochelari, ce mak , o senzatie pe care nu am mai simtito decat cu o fost prietena pe la inceputul relatiei. Dupa vreo 10 min trec si eu la inspectie, lucru care il asteptam de cand i-am vazut veverita, fara mirosuri neplacute si gust dulceag, de imi venea sa moflai pe ea toata seara. Trecem din nou la on, la fel de senzual, inca vreo 10 min, dupa care o rog sa montam gumita . Vine peste mine se aseaxa incet, ma saruta si ma alinta pe tot corpu, o sarut si o alint si eu, privelistea e superba cand te calareste Andreea. Desi voiam sa nu se mai termine, ii spun sa schimbam pozitia , am trecut eu deasupra, si intrun final, dupa ce am marit un pic rirmul , am finalizat glorios in caciulita. Igenizare, imbracat si plecat sa bag si eu tigara afara, deoarece la ea nu se fumeaza. De revenit, am tot încercat , doar ca din pacate nu sau mai aliniat astrele. Locatie 8 (baie veche si foarte friguroasa) Atitudine 8, destul de distanta la inceput dar pe parcurs ne-am mai apropiat Aspect 8(in poze pare mai inalta) mie personal mia placut dar nu intorci capul pe strada Igiena 10 On 10 cu felicitari chiar daca nam ales cim Np 8, un pic cam lent Gfe 8 , este senzuala si lipicioasa, dar in lipsa fk isi spune cuvantul Ciocane tari .
×
×
  • Creează nouă...