Sari la conținut

cristea

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristea

cristea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Asta este numarul ei 0734477470 nr din titlul topicului numai sunt valabile. Poate modifica un moderator asta.
  2. Sal ! Am sunat pt o programare la Raluca dar din pacate am dat la numarul acesta de Medeea mi-a sus ca numai lucreaza impreuna cu Raluca si nu stiu cum sa dau de ea. Poate stie careva un alt nr de tel multumesc anticipat.
  3. Salut si la multi ani! Am fost si eu la aceasta fata confirm tot ce sa scris pana acum pozele sunt ale ei locatie iancului jaguar. Fata ma asteptat intr-o rochita si pantofi cu toc am inceput cu un oral protejat la cerea mea apoi cateva poziti la normal iar la anal nu comenteaza absolut deloc dar in anumite poziti sau momente o cam doare in rest este ok daca va purtati frumos. Ca si medie un 8,5. Recomand pt iubitorii genului. Platit 100 lei o fin total.
  4. Am sunat si eu la domnisoara Iulia la nr din post mi-a raspuns foarte amabil la toate intrebarile si am plecat spre locatie la C.E.C Alba Iulia. Asta era pe la un 12:30. Pozele sunt 100% reale. Iulia ma astepta imbracata intr-un corset niste chilotei foarte sexi si pantofi cu toc. Am facut prezentarile am stat putin de vorba fata este ok ai ce vorbi cu ea si am ales varianta 150\ora\2 fin. Am facut dus eu ea era deja dusata si o cred pt ca mirosea foarte bine apoi am trecut la treaba. A inceput cu un oral protejat la cererea mea face si neprotejat dar eu nu obisnuiesc fara apoi la normal am rugat-o sa stea deasupra se misca foarte bine mi-a placut mult apoi pe la spate unde a dat niste contre de toata frumusetea. Intre numere facut dus si eu si ea am mai stat putin de vorba apoi la al doilea nr cam la fel numai ca ne-am tras-o pe fotoliul din camera. Acum notele: Fata: 9 ( mie mi-a placut foarte mult culoare pielii ei, sanii frumosi nr. 3, un cur demential, carne tare pe ea draguta si la fata si un caracter de nota 10) Oral: 8,5 Normal: 9 (stie sa se miste nu sta ca vaca) Anal: (nu face) Eu o recomand cu incredere si o sa mai revin.
  5. Sunt nou pe aici deci sper sa nu supar pe nimeni ca nu asta este intentia mea. Vroiam sa zic ca sunt foarte suparat pe fata din acest thread pt ca ati laudat-o putin si gata a marit preturile. Sincer chiar vroiam sa ma duc dar eu unul renunt si nu neaparat pt 50 lei in plus. A crescut cu 50 lei pretul fara sa ofere ceva in plus doar ca a avut recenzii bune. Voi ce parere aveti???
×
×
  • Creează nouă...