Sari la conținut

carmenn

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre carmenn

  • Dată Naștere 21.01.1923

Informatii Personale

  • Sex
    Transsexual
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    SUGETI PULAAAAAA

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

carmenn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Ziua buna. laury, imi cer scuze pentru deranjul cauzat, poate am reactionat impulsiv, chiar daca nu imi sta in caracter. Observ cate prejudecati si deja ma simt prost. Motivele pentru care am ales acest pret sunt personale si va rog sa nu mai fiti rautaciosi! Cand voi fi pregatita sa ofer si altceva, poate voi reveni aici. Cu asta nu o sa va mai deranjez,iar viitoarele comentariile nu isi au rostul. Multa sanatate va doresc...si domnisoare pe placul vostru! :bye
  2. Asta nu intelege el. Mi-a facut doua zile fripte. M-am certat cu majoritatea clientilor din cauza lui. Este normal sa am atitudinea asta. dar am vorbit frumos si am spus doar adevarul. Totul era real in anuntul meu, inclusiv pozele si detaliile. Nu ca la altele. Si pretul este acesta deoarece nu doresc sa vina oricine la mine. Cum am spus, iginea este foarte importanta.
  3. eu locuiesc in apartament. de ce ai spus ca locuiesc in garsoniera? ap meu are 70 mp. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. Majoritatea clientilor au revenit ceea ce demonstreaza ca se merita. Ti-am zis ce ma deranjeaza pe mine. Ma suna clientii si ma injura ca ii iau de prosti , de ce lor le cer 250 lei pe ora si ma intreaba daca sunt singura in garsoniera ...
  4. nu ma intereseaza ce note da laury. ma intereseaza ca informatiile oferite de el sunt eronate. ma cert cu clientii, ma injura ca de ce le cer 250 lei/ora, cand ei au vazut pe siteul vostru 200 lei si ma intreaba daca locuiesc la garsoniera. eu am un apartament foarte bine menajat si intretinut si igiena este impecabila.
  5. In primul rand, eu sunt in toate pozele, in al doilea rand, stau in ap cu 2 camere, nu stau in garsoniera, in al treilea rand ora la mine este 250 Ron, nu 200 cum ai spus tu. Va rog frumos stergeti acesti topic. Sunt pozele mele, dar nimic nu este adevarat din descrierea lui laury. Probabil vrea sa imi faca o reputatie proasta sau nu a fost la mine. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...