Sari la conținut

gykgyk

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gykgyk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

390 citiri profil

gykgyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Ce s-a intamplat pana la urma? Cum s-a terminat?
  2. Ai dreptate, sunt "nouț", dar nici n-am de gând să evoluez mai mult. 😊 Am găsit-o pe fata asta cu care mă simt perfect, este ce trebuie, sau mai simplu spus: o companie plăcută(pentru mine). Iar, atâta timp cât se află pe aici o voi vizita doar pe ea, făra a mai da și alte search-uri pe site... Dacă nu erai ironic, în lipsa Elizei în Ploiești, probabil aș recomanda-o pe colega ei, Alice.
  3. Faptul că sunăm și nu răspunde dovedește că are bun simț față de clienții cu care se află..ieri am fost la ea pt o oră, timp pe care mi l-a dedicat doar mie. E mare lucru să nu te grăbească și să te simți "ca acasă". Toți ne dorim atenția asta din partea fetei cu care suntem, iar Eliza este genul care respectă clientul. Iar faptul cu "are balta pește" e adevărat...doar că mie nu mi-ar plăcea să prind orice pește, ci un exemplar frumos. 😊 Așa că, inistați cu apelurile dacă vreți ceva frumos, tututor ne vine rândul...dacă nu, spor la hamsii!🤣🤣
  4. Salut! Am vizitat-o de multe ori pe această fată și de fiecare dată am plecat extra mulțumit de la ea. Pozele din anunț sunt reale, cu mențiunea că ea arată mult mai bine în realitate.🙂 Este o tipă tare drăguță care te întâmpină cu zâmbetul pe buze de fiecare dată, este de o finețe deosebită, întotdeauna atentă la detalii și igienă.. Acum se găsește undeva vis-a-vis de Spitalul Județean. A respectat întotdeauna programarea făcută(nici eu nu am fost genul care să intârzie vreodată), și nu răspunde la telefon în timp ce este ocupată, lucru care pentru mine contează foarte mult. De fiecare dată când merg la ea prefer să stau câte o oră deoarece timpul petrecut cu ea este unul plăcut și de calitate. Prețul pe oră este 250 lei și consider că merită fiecare bănuț. N-o să intru în detalii de cum decurge acțiunea deoarece poate să difere de la om la om...Cert este că eu o să revin la ea cu plăcere de fiecare dată când se află prin Ploiești. Iar ca note, pentru mine este o fată de 10 în toate!
  5. Mai știți ceva despre această fată?
  6. La acest nr de telefon nu mai răspunde nimeni.aveti idee ce nr mai au fetele?
×
×
  • Creează nouă...