Sari la conținut

witeck

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre witeck

witeck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. in Cet stau amice , ma cunoaste toata lumea din cet . nicu , mugurel , anda , tinel , dar stau si in 4-5 cu bogdan la taclale , asa ca nu sunt un lake si nu am spus ca are ia personal treaba cu baieti enumerati de mine , ci pizda aia de prietenasu caci il cunosc personal si este o pizda:) asa ca nu mai comentati aiurea daca nu cunoasteti:P
  2. pai si atuncea dc, te mai agiti atata cordaciune mica:P daca tot pleci in afara , drum bun. Si mai usor cu vorbele alea , ca prietenul tau facea Lupte cu mine la sala si se-ar putea sa ai rup o mana asa de placere in contul tau .. toti sunteti smecheri in fata tastaturi , dar in realitate niste pisorcosi .
  3. Anahh este o fata din CT mai exact prin 4-5 are legătură cu vira Paris si ceilalți , deci are peste prietenul ei fiind amic de-al lor:) știi că stă cu mn în cartier si o văd , ai stiu si fb ukul personal:) din câte am înțeles eu , va pleca în afara cu prietenul (pestele) ei succes:*
  4. Vorba lui Slim22 mai pune si tu niste poze cristinuca , să ne mai spălăm si noi ochi pussy
  5. Clar...de evitat frate dc mai răspunzi la tel , si faci omul să vină degeaba. Nu este frumos oricum
  6. Am fost si eu aceias poveste ... Am sunat după ce am ajuns în locație confirmandui prin Sms ... Am sunato 5 minute apoi a stins telefonul wtf am consumat si benzina la mașină din celălalt capăt al orașului:)) nu de alta dar cu x5 ul trebuie să merg cu canistra după mine:))
  7. Am fost si eu aceiaa poveste ... Am sunat după ce am ajuns în locație confirmandui prin Sms ... Am sunato 5 minute apoi a stins telefonul wtf am consumat si benzina la mașină din celălalt capăt al orașului:)) nu de alta dar cu x5 ul trebuie să merg cu canistra după mine:))
×
×
  • Creează nouă...