Sari la conținut

deea20

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre deea20

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

deea20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Buna baieti, in noaptea asta ma puteti gasi in zona universitate (coltea)
  2. Buna baieti, sunt disponibila in seara asta inntr-o noua locatie la alba iulia! Va astept puup
  3. Momentam am ceva probleme si nu pot avea o locatie fixa... oricum va anunt din timp zona si locatia, daca doriti o programare imi puteti da un sms in care sa specificati ca sunteti de pe nimfomane si numele de utilizator, am sa verific recenziile voastre si daca sunteti seriosi va voi face o programare. Nu de alta, dar majoritatea programarilor care le-am avut nu au fost respectate. Va pup si sper sa ma intelegti! In aceasta locatie sunt doar in aceasta seara, in rest lucrez outcall, daca nu raspund lasati-mi un sms.
  4. Buna baieti, dupa cum v-am promis astazi ma gasiti in zona Rond Alba Iulia
  5. Sambata seara ma gasiti in zona Alba Iulia! Pup
  6. Buna baieti, am fost in locatie pentru 2 zile ... momentan nu am un program fix si nici o locatie fixa, am sa va anunt inainte cand sunt disponibila si in ce zona. Multumesc pentru intelegere!
  7. Disponibila pana la ora 4:00
  8. Buna futaciosi, in seara asta ma gasiti in zona unirii incepand cu ora 22:00
  9. Multumesc pentru sfaturi rebel_desire, incerc sa ma conformez pe viitor. Sunt disponibila in locatie pana la ora 4:30. Pup
  10. Buna,am fost dansatoare si am ceva experienta in domeniu. Pana acum nu am mai avut anunt si am lucrat doar outcall cu cativa clienti... momentan incerc sa ma extind, iar locatia nu este stabila, incerc sa gasesc ceva mai aproape de centru. Va pup!
  11. Sorry, rog un moderator sa mute topicul la orientare
  12. Buna, sunt Deea! Te alint cu un oral umed neprotejat si sex normal protejat! Finalizare orala/ faciala / corporala, saruturi. Poze reale! Discretia si igiena sunt pe primul loc. Mici fantezii! Nu te grabesc! Kiss! 0785327788
×
×
  • Creează nouă...