Sari la conținut

martell

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre martell

martell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputație

  1. Eu o sa fac și o recenzie pe lângă faptul că sunt de acord ca la Cleo sunt fete frumoase. Si mi-am întărit convingerea exact când am ieșit din camera să plec spre casă. Fetele erau aliniate ca la parada. In mod sigur pentru un client nehotărît. Sunt chiar frumoase. Problema e ca mi-a dat senzația ca fetele sunt umilite cu acest stil de prezentare. Nu suntem la un târg de.....căprioare. Un album nu era mai ok??? Și acum recenzia pe scurt. Stiam ca la Cleo sunt servicii foarte bune dar CARMEN m-a surprins. Mulți probabil o cunosc, știu cum arată și din punctul meu de vedere merita un 9 pentru fizic. Curățenia exterioară si.....interioară 10. Deci totul a fost foarte ok până la rotația de 180 grade, cu fața in sus. Aici pentru mine a fost surpriza....un GFE de nota 12. Și nu mi-a plăcut deloc chimia in școală...ce păcat. Concluzia...cine dorește sex...sunt oferte aici pe site. Cine doreste un masaj erotic minunat...recomand Cleo. Eu doresc să îi mulțumesc lui Carmen pentru clipele minunate și pline de căldură pe care mi le-a oferit.
  2. Bună. Se poate să îmi spuneți ce fete sunt la salon mâine după ora 15 ? Mulțumesc
  3. La Mulți Ani ! O primăvară frumoasă și plină de bucurii să aveți. Ar trebui să vă relaxați azi nu să munciti.🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
  4. Foarte adevărat....buuunaaa.
  5. mmmsss....ai frecventat salonul și nu te-au întâmpinat niciodată două ghemotoace albe ?
  6. Cleo....felicitări. Pe lângă două mascote văd că v-ați ales și cu un măscărici. Arata bine doi albi și unul negru. Pentru asta schimb nota pentru locație din 9 in 10. Va propun sa il puneti la poarta in loc de sonerie. Din ce am observat aici pe site e foarte prezent și e și tare in clanta.
  7. Frecventez de cativa ani salonul si fara a fi influentat de recenzia ,,colegului de pe Volga,, am hotarat sa mai fac o programare. Am ales de la inceput, la primul apel, una din fetele prezente azi. Fiind luna cadourilor am considerat ca o Craciunita ar fi ideala in acest sezon. Ritualul de inceput il stiu toti. La fel si cuprinsul si incheierea. Probabil sunt barbati carora le place sa povesteasca, sa dea detalii. Din pacate dezamagesc la acest capitol. Salonul il cunosc majoritatea celor de pe aici si ca aspect, pot sa spun ca e ok ca intotdeauna. Sa fiu un pic exigent dau un 9. Asta si pentru ca e prima data cand m-au latrat cei doi smecheri mici. Probabil mi-au simtit stresul acumulat la serviciu. Mi-am spus ca nu ,,incep,, bine. De restul s-a ocupat Craciunita. O fata frumoasa, corp superb, fina si dulce, lipicioasa, senzuala. De Craciun stiu ca apar si ingerasii, ea a venit ceva mai repede. Deja a fost altceva. Nu-i dezvalui numele si stiu ca nu se supara. Ii dau doar notele Corp 10+, Masaj erotic 10+, GFE 10+, Imunitate 7 ( stie la ce ma refer). Pana la urma cu cei 3 de plus iese tot 10. Nu e nevoie sa luati in considerare notele, oricine poate sa prinda masaje de care sa fie foarte multumit sau mai putin multumit. Aici sunt de partea rusa cu concluzia. Ceea ce stiu cu siguranta e ca salonul e foarte bun la general. Multumesc.
  8. Vad ca s-a ajuns la polemici si nu e ok. Esenta cu fututul e corecta dar nu s-a sesizat diferența. Cele care doar se fut sunt pe Calea Turzii iar Yren e altceva. Pana la urmă fiecare prestam servicii pentru un venit. Sa iti oferi si trupul nu e usor. Hai sa nu mai fim badarani cu femeile iar cu Yren cu atat mai mult. Ele sunt desfatarea noastra atunci cand ne zburda hormonii prin creier.
  9. Cred ca te apropii de adevar...iar cafeaua merge cu frisca. In legatura cu subiectul la zi, ar trebui sa ne gandim la ce ne ofera Yren, la placerea si bucuria pe care o ai langa ea si asa cum se spune. ..o femeie nu ar trebui atinsa nici macar cu o floare.Mângâieri se accepta. Restul sunt detalii.
  10. Chiar e o combinatie cu gust. ...deosebit.
  11. Am fost primit azi de Yren. Pot spune ca e un ingeras de fata. Nu dau detalii despre actiune dar latura feminină e de nota 10. Nu trebuie considerată o recenzie, nici nu cred ca mai are nevoie.Vreau doar sa-i multumesc acestei femei cu parfum de cafea....sau ma rog....invers. O recomand cu drag.
  12. Buna, Se poate o informare cu fetele care sunt azi la salon? Multumesc.
  13. E minunat sa ai de unde alege. Indrumat de recenzii am optat totusi pentru Maya. Am facut programarea si la ora stabilita mi-a deschis secretara si ,,dulaul" aferent. Binenteles, am admirat si secretara fara sa fiu admonestat de ghemotocul alb. Dupa dus am asteptat un pic sa apara si Maya, se pare ca fata e foarte solicitata si nu ma mir. Are o atitudine atat de placuta si joviala incat si daca esti suparat sigur trece. Oricum nu a fost cazul iar imbratisarea de inceput a destins din start atmosfera. Maya e miniona, simpatica, cu un corp sexy si proportionat. O dulce. Masajul de inceput a fost bun si exact cat trebuie pentru o incalzire. Am si palavragit, e vorbareata si stie cum sa te relaxeze, am inteles ca a avut multi clienti dar nu a lasat sa arate ca e obosita. Dupa schimbarea pozitiei pe spate totul s-a transformat. Din fetita cumintica si cu aspect de scolarita tocilara a devenit o faptura extrem de incitanta. Foarte curata, cu pielea fina si forme sexy, m-a incantat cu un masaj erotic minunat si m-a lasat sa o savurez cum am vrut si cat am vrut. Ca pe o prajiturica, daca tot am vorbit de pasiunea pentru dulciuri. Pot sa spun ca m-am simtit exact asa cum te astepti sa te simti la un salon de masaj erotic. Atrag si eu atentia cu un mic aspect, cursul de patinaj din baie. Acum sa fim sinceri, nici mie acasa nu mi se usuca pe jos in 2 minute si avand in vedere afluxul de clienti e bine ca fetele se straduiesc sa fie curat. Nu este o critica, e mai degraba o atentionare pentru baieti, sa nu ajunga acasa cu vreo vanataie ca face nevasta urat. E prima mea recenzie aici desi nu e prima data cand merg la Cleo Concluzia Aspect : 9 nu e o bomba sexy dar arata foarte bine Masaj relaxare 9 Masaj erotic 10 GFE 10 ca nu a lipsit nimic Te Maya
  14. Buna fetelor, Maya lucreaza azi? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...