Sari la conținut

invisibleman

Serious Contributor
  • Număr conținut

    277
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre invisibleman

Vizitatori Recenți Profil

1.762 citiri profil

invisibleman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

333

Reputație

  1. Salutare, Bai fata asta este o bomboana de fata. Este dulce ca mierea, este foarte isteata si ambitioasa in a face lucrurile bine. Serviciile ei sunt de la foarte bine in sus. Eu am fost de doua ori si o sa mai merg. Voi ceri care va plangeti ca nu ati primit nu stiu ce, problema e la voi fratilor. Credeti-ma pe cuvant, fata e extraordinara din toate punctele de vedere!
  2. Bai du-te de aici cu pozele astea. 😂 Esti minunata! 😘
  3. Panarama forumului esti! Huaa, stricato!
  4. Pai zicea ca faci sigur si ca te lasi dominata. Accepti dominare hard? Adica sa fim violenti cu tine?
  5. Pai daca ai preturi mari si servicii de cacat, normal ca nu vine nimeni.
  6. Daca intra anal si dominare in 300 ron/ ora, e ok. Asa cum e si Miruna. Dar ea se arunca pe multi bani. Poate sa faca si asa fff usor dar se vede ca vrea doar sa te jegmaneasca.
  7. E colega Rebecai. E aia cu renecenzii nasoale, avea floci la cur si probleme la dantura.
  8. Le-ai pus pe preturi. Vrei sa faci bani repede. Mergi la sectia de lux, oricum esti scumpa si acolo.
  9. Salutare, Hai ca am reusit si eu sa ajung la ea. Confirm toate recenziile bune de pana acum. Locatia o strada laterala cu Soseaua Dudesti. Gasoniera ok cu tot ve trebuie. Fata este de nota 9 la aspect. Frumoasa cu forme feminine, sani frumosi cur superb, la fata e frumoasa. serviciile sunt pe masura, oral bun, cu atentie la vecini dar fara deep, umed. Il face cat vrei. la normal are nota 10, pentru mine conteaza cel mai mult sa fie stramta, sa simti ca futi, si ea este. In 45 de minute cu doua dusuri si o pauza de tigara, am fost terminat de doua ori. E o raritate asta. GFE - 10, accepta fk si il sustine. Rezumand, fata este una dintre escortele de top, sunt cateva in Bucuresti, din ce in ce mai putine. Merita sustinuta ca sa ne putem bucura cat mai mult de ea. Vedeti si voi ca internetul de plin de tepe cu servicii de kkt. O recomand cu caldura! Purtati-va frumos cu ea si o sa aveti de castigat. toate bune!
  10. Atentie ca pune omu pe drum degeaba. Am vb pe whatsapp pentru ora 16:30. ajung si sun si dau mesaje si nimic… am plecat dupa 30 de min. si vad ca nu sunt singurul!
×
×
  • Creează nouă...