Sari la conținut

dragos78

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dragos78

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    IASI

dragos78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna ziua!! Nu am mai trecut o perioada prin Ploiesti si nu mai sunt la zi cu noutatile in materie de relaxare sexuala .Imi puteti recomanda cateva fete care mai sunt active si fac masaj cu finalizare. O zi cat mai productiva!!
  2. dragos78

    Jasmin

    Buna! Mai esti in Bacau?
  3. dragos78

    doua fete

    Cum te putem gasi?Un nr de tel daca se poate. Mersi
  4. dragos78

    doua fete

    Draga RocsanaNu am afirmat ca ,caut ceva ieftin. Raportul calitate pret sa fie ok daca intelegi ce vreau sa spun. O seara placuta
  5. dragos78

    doua fete

    Scuzele mele daca a deranjat afirmatia mea.Ma deranjeaza in schimb vrajeala ieftina a unor fete. Intai platesti corect conform intelegerii si dupa incep mofurile ca nu vrea deasura ca o doare capu ca aia , ca ailalta.Si in general tupeul unor fete si falsele poze de pe diverse sait-uri exemplu publi24. Mersi
  6. dragos78

    doua fete

    Sa ma simt bine contra cost in condiți decente.Mulțumesc
  7. dragos78

    doua fete

    SalutAm si eu o curiozitate. Pe ce este acest sait construit? Nu pentru a gasi fete cat mai ok? Si a ne feri de cele urate si proaste? Am tot sunat la nr de tel din publi24 Vb frumos la tel dar cand le vitezi observi niste monstri de fete ,iar daca e ok ca aspect e mofturoasa. Fetelor la noi sunt banii Noi trebuie sa ne simtim bine.
  8. dragos78

    Blonda sexy

    Te deplasezi la hotel?
  9. SalutAm vizitat si eu tipa ! Nu este cea din poza ,dar ca aspect fizic e ok, dar ca atitudine lasa de dorit.Am fost primul client din ziua respectiva, am avut prosoape la baie in camera de hotel de la Forum, dar ma intreb ceilalti au avut prosoape curate? Mofturi de la inceput si pana la final, ca o doare capul ca o doare ca nu sta deasupra.Cred ca ar trebui trecute la fete de evitat. Locatie :Hotel Forum Aspect fizic fata 8 are extensii blonde in par Corp:sanii lasati 5 Prestatie: 3 oral si normal protejat Fara chef de nimic Sunt dezamăgit.
  10. Am sunat dar nu a raspuns.Mersi frumos
  11. Salut din nou. Cred ca din greșeală am postat mai devreme. Puteți recomanda ceva bun pentru hotel. Specific Fata
  12. dragos78

    Blonda sexy

    Salut Am facut azi o programare. Locatia este undeva in nord pe strada Intrarea Petuniei. Dupa ce am ajuns nu a mai raspuns la telefon. Probabol a luat alt client. Deci neserioasa din punctul meu de vedere.
  13. Buna seara. Va rog o recomandare pentru o fata ok disponibila pentru hotel. Mulțumesc
×
×
  • Creează nouă...