Sari la conținut

ramirez2

Serious Contributor
  • Număr conținut

    230
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ramirez2

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    acolo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ramirez2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

143

Reputație

  1. Tu stai cu curul aproape de pula sculata?
  2. Sa te audă Sfântul Părinte Pipilica
  3. Adica cum am vorbit urat???? Nu asta e meseria ta,sa faci sex oral la cei dispuși sa plătească? Nu e cazul sa vorbesti de clone după ce ai făcut cu clona Miky 77
  4. Tocmai asta am si spus,ca am avut o discuție privata si ne-am înțeles sa ne ignoram,dar Picon nu a rezistat mult. Bre,hai sa-ti spun eu care e problema lui.Il deranjeaza foarte tare ca Sfântul Părinte are 2-3 simpatizanți,adică enoriași iar el nu suporta ideea ca nu toată lumea este adunata in jurul lui. E foarte simplu de rezolvat problema,sa stea departe de pula mea iar eu n-am nicio treaba cu el,chiar nu ma încântă cu nimic sa port un război cu un biet bătrânel.
  5. Tu ti-ai pierdut-o sugând pula la șantieriști.
  6. Eu m-am războit in vreo 4-5 runde cu Picon,dacă matale gasesti o singura postare unde am început eu războiul,eu promit fata de matale ca ești om bătrân si respectabil,ca eu sa ma retrag de pe site. Dupa ultima bătălie am avut o înțelegere cu Picon,sa nu ne mai băgam in seama,dar a avut mâncărici in anus si a simțit nevoia sa ma atace. Pana si cu Betty m-am împăcat,Mi-a trimis PM a recunoscut ca a greșit fata de mine si si-a cerut iertare,asa s-a încheiat conflictul,n-ai sa ma mai vezi pe topicul ei atacând-o,pentru ca am cuvânt. PS. Poate ca eu sunt rau,dar si ceilalți 20-30 de membri cu care este in conflict tot jigodii sunt??
  7. Degeaba esti indignat,s-a umplut site-ul de limburici anali modificați genetic si prostituate masculine gen Picon care fac recenzii de nota 10 pentru pizda gratis.
  8. Nu tine vrajeala asta,dacă matale bei vin din paie eu îmi tai pula pe loc si o dau lui Picon,pardon,la rate s-o mănânce.
  9. Ai știut ca Deliapisii este pe ciclu si nu puteai rata ocazia sa faci un cunilingus?
  10. Las-o asa cum a căzut. Ai vrut sa te dai si tu deșteaptă,sa te joci cu clonele,dar te-ai dat repede de gol,ca deh...nu te duce mintea prea mult.
  11. Am spus ca a greșit,dar greșeala a fost una mica.
  12. Viezuremanz,stii ca pe tine te respect cel mai mult si in principiu pot spune ca ai dreptate,Marta a greșit dar a făcut o greșeala mica,poza aia nu mai poate fi considerata privata,a fost postata si repostata pe tot site-ul. Te respect pentru ca ai școala vieții si știi prea bine ca prostia se plătește. Poza aia nu a picat din cer,a fost postata de prietenii lui de șpriț. Nu este singura imbecilitate pe care o face Picon,el este unul dintre putinii retardați care a adus prostituate in propria casa,adică a oferit curvelor toate informațiile despre el si familia lui,nume.CNP-uri,membri familiei,cu ce se ocupa fiecare.etc. Tu stii prea bine ca in spatele fiecărei prostituate sta un peste,iar in spatele lui stau interlopii. In concluzie,mos Picon si-a făcut singur publica viata privata.
×
×
  • Creează nouă...