Sari la conținut

incautare2016

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre incautare2016

incautare2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Salutare tuturor,ieri am vizitato pe Jasmine,facut programare si m-am prezentat la adresa(am intarziat putin dar nu au fost problema).Legat de adresa poate daca era la nr.indicat in anunt era mai bine(lateralul blocului mai putine priviri)asa in curte cam multi vecini.Am ajuns sus,intampinat de o fata frumosa imbracata sexi cred ca era corset,daca am gresit scuze.Am fost indrumat in camera.Intre timp ce eu am mers la dus fata ma astepta cuminte in camera.Am primit prosop curat erau si papuci de casa. Dupa ce am venit de la dus i-am dat cadoul,fara a fi solicitat.Dar din reactie am inteles ca nu era problema daca il primea la final. A iceput cu preludiu foarte bine si apreciez ca nu incearca sa ma grabeasca. Actiune: OP 9 pentru ca nu face ON dar nu e o mare problema. NP 10+pentru implicare da niste contre.... si pasarica stramta. Atitudine 10+ ai ce discuta cu fata si imi place ca e receptiva si sa implicat sa te faca se pleci multumit. Concluzie: Sani cam micuti dar draguti☺ Si da de revenit o fata cu bun simt. Ps.am inteles ca se mai intoarce dupe ce trece perioada fetelor. Scuze daca am gresit ceva am scris pe graba(la servici).
  2. Pozele sunt reale? Este frumoasa la fata s-au doar corp?
  3. Pozele sunt reale? Este frumoasa la fata s-au doar corp?
  4. A fost fara oral,face si oral NP la 150 ron cu masaj daca nu gresesc.
  5. Si telefoanele sunt de generatie diferita.
  6. Sa pus peste mine gen pozitia lenesul ,din ce am simtit se freca cu piersicuta de ciocan☺.De mana se folosea doar sa tina organele apropiate.
  7. Salutare,zilele trecute i-am facut o vizita sandrei. Am vrut sa vad daca se confirma cele spuse mai sus.Spre surprinderea mea anuntul este real si pozele sunt din locatie,ap cu 3 camere climatizat, et4 str felix. Sunat,a prezentat oferta eu am ales masaj cu finalizare care a durat o ora,executat bine spre foarte bine. Fata deschisa la discuti,cred ca am mai stat vreo 20 min dupa.Servit cu apa,cafea si suc. Confirm spusele cu papuci de casa. Dus facut inainte cu prosop curat si dupa ajutat de ea sa ma scap de ulei. Pret 100 ron. Nu se poate negocia,poate dupa mai multe vizite. La fata arata bine la ce am mai vazut la alte escorte. Merita incercata. Apropo nu a raspuns la telefon nici in timpul discutiilor. Bafta!
  8. Apropo pozele prezentate in anunt nu sunt reale.
  9. Salut,eu am fot la ea.Masajul e bun dar finalizarea e mai mult manuala si cu degetul in fund.Locatie umt la etajul patru. Pretul il poti negocia,eu am fost la masaj la ea si i-mi crea 50 lei cu finalizare orala. Nu recomand eu unul nu mai merg pare cam superficiala. Bafta la futut.
  10. Salutare,am fost la doamna de vreo trei ori ultima data iam dat 50 de lei pe o finalizare oral si normal. Locuieste la et4 si are doi catei ce nu e prea placut.
×
×
  • Creează nouă...