Sari la conținut

albacher

Serious Contributor
  • Număr conținut

    683
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre albacher

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Peste tot

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

albacher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,7k

Reputație

  1. Salutare salutare dragi colegi si colege ! Multi ma stiti deoarece de prin anul 2011, deoarece am activitat pe acest forum, avand 3 conturi oficiale (pictorul, albacher, iar pe primul creat in 2011 chiar nu mi-l amitesc) dar si 2 conturi clone (csmiasi si p1ctorul), acestea din urma ajuntandu-ma sa fac fata imbecililor, adica lui another hoe si clonelor acestuia. Am luat hotararea sa ma retrag definitiv de pe acest site, motivele fiind multiple. Pe langa faptul ca am fost injurat constant de another hoe si clonele lui (situatia persista si in prezent), site-ul acesta merge din ce in ce mai greu. De exemplu, ieri la ultima recenzie, am incercat aproximativ 10 minute sa o postez. Norocul meu a fost ca am scris-o intr-un fisier Word, altfel pierdeam ce am scris. Frumos nu ? Mai mult decat atat, site-ul a decazut vizibil in ultimii ani. Daca in perioada 2011 – 2014 era un regulament care se respecta, din 2014 pana in prezent debanda, off-topicul, injuraturile si prostiile au inlocuit recenziile de calitate conform regulamentului. Nu mai spun de pestii care isi promoveaza ''produsele ''. Cu celalalt cont, inca activ (p1ctorul) voi proceda intr-un mod asemanator, dar dupa data de 10 sau 11 aprilie atunci cand imi va expira valabilitatea contului premium. Spre final, vreau sa imi cer scuze daca v-am gresit cumva. Eu in continuare voi vizita escorte (ca deh….ce e frumos si lui Dumnezeu ii place nu ?) dar de recenzat pe acest site nu o voi mai face. Pe celalalt site (www.**spam editat**) voi fi mai activ deoarece acolo recenziile sunt o prioritate. O zi buna tuturor !
  2. Trebuie facut un studiu de fezabilitate !
  3. Nu sunt singurul. Another hoe are clonele deja cunoscute (distrugatorul de panarame, soyey lamoe, punctepuncte si antipaticul) plus inca una nou creata. Omul lucreaza. Si exemplele pot continua.
  4. Promotii mai ceva ca la Lidăl )
  5. csmiasi e istorie. doar 2 sunt valabile
  6. Buna piesa. Exprima fapte reale, din pacate toate strambele, proastele, incultele etc se cred femei fatale, nu le ajungi la nas nici cu prajina. Dar de fapt sunt vai de steaua lor. Daca le pui sa spuna tabla inmultirii se opresc la 2.
  7. Eu in continuare am aceleasi probleme. Scriu ceva, sunt delogat instant.
  8. Du-te la doctor, ca pe internet sigur nu gasesti rezolvarea !!!!
  9. https://www.youtube.com/watch?v=Kp8yGQSVoPs
×
×
  • Creează nouă...