Sari la conținut

diana_d

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre diana_d

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

diana_d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

269

Reputație

  1. Un an nou fericit să aveți! Ne vedem de pe 4 ianuarie Va pup 😘🥰â¤
  2. Voi mai ramane o perioadă deci nu trebuie sa iti faci griji 💋💋💋🥰
  3. Hei ! Voi lipsi câteva zile 😠ne revedem de pe 22 (joi) ! Pup 😘
  4. Multumesc pt recenzie ! 🥰😋😘
  5. â¤ðŸŒºðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
  6. Te pup ! Multumesc pt recenzie ! 😘
  7. Mai băieți! Cand sa mai raspund daca eu am treaba,daca am programarile făcute? Am tot spus si este ultima dată când o mai fac ! Daca am treaba nu pot raspunde ! Daca la sfârșitul săptămânii trecute ma cautat cineva , nu am muncit pt ca nu m-am simțit bine! Toți vreti sa va raspund chiar daca am treaba , dar daca sunteti voi aici sa nu raspund cuiva! Cum vine asa ? Cei care vor să mai încerce! Va pup!
  8. Am tot raspuns si v-am spus ca lucrez! Poti incerca prin apel , mesaj sau whtsp! In functie de disponibilitatea mea voi răspunde! Daca sunt ocupată nu pot raspunde la tel , nu ar fi frumos din partea mea , deși toți va doriti sa va raspund chiar daca am treaba , dar cu voi sa nu se vorbească prin mesaje sau la telefon ! Cei care vor să ajungă la mine sa încerce să mă contacteze , incerc sa raspund cat de des pot !
  9. Andrei daca poți sa imi lasi un mesaj si incercam sa stabilim ceva ! Uneori nu raspund la mesaje daca le vad prea târziu pt ca incerc sa nu le fac probleme celor cu iubite/soții!
  10. Cei care au avut programări si le-au anulat aiurea sau au anunțat că întârzie si nu au mai ajuns sa se gândească si la faptul că ar putea fi blocați sau pur si simplu nu le raspund din aceste motive! 😊😘
  11. Hei! Imi pare rau pt cei care nu au reușit să ia legătura cu mine ! Multi dintre voi nu specificați daca va pot raspunde la mesaje sau nu ! Eu nu vad imediat mesajele, de multe ori le citesc si dupa 1h -2h ! ÃŽncerc să răspund la cat mai multe , dar uneori imi este imposibil pt ca majoritatea nu revin cu un apel peste 10min ci peste 5sec si atunci cum as putea răspunde? Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupată în acel moment sau poate chiar toata ziua ! Dar in general raspund multor apeluri ! Cai care doresc in continuare sa vorbeasca cu mine sau sa ajunga la mine sa ma contacteze si in functie de disponibilitate le voi răspunde! Pup 😋ðŸ˜ðŸ˜˜
  12. Te pup 😘 multumesc pentru recenzie ! 😘😘😘
×
×
  • Creează nouă...