Sari la conținut

karoly

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre karoly

karoly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. karoly

    Maya 0724997417

    Mie imi miroase a prostie. Chiar ma asteptam sa apara si un coment din asta :)) Nu as primul si cred ca nici ultimul suspectat.Nu am sa stau sa rasfoiesc tot topicul Mayei,dar cred ca au mai fost si altii acuzati ca ar fi ce zici tu"macro". Vad ca razboiul tau cu Maya este destul de crancen,din moment ce nici nu ai citit cu atentie postul meu.Asa ca fa ochii mari si citeste atent,pentru ca nu am sa stau de discutii contradictorii cu tine sau altcineva. 1.In postarea mea,m-am repetat de doua ori ca am vizitat-o acum aproximativ un an si ca nu stiu daca si-a schimbat comportamentul si ca mini recenzia nu este de actualitate.Ori tu ai fost la ea la cateva luni mai tarziu. 2.Verifica pe topic,ca am intrebat dupa ce ai avut experienta neplacuta,daca mai activeaza si cum se mai comporta(vezi pagina 22),atunci a fost si a treia oara cand am incercat sa o vizitez si nu am reusit. 3.Chiar si in postarea anterioara am intrebata daca a fost cineva la ea recent,poate ne lamureste mai bn. 4.Nu i-am acordat nota 10.I-am dat un 9.Am si spus ca este parere pur personala. Nu stiu cum poti abera ca unu care a scris o recenzie despre cum era acum aproape un an este peste.As fi zis ca am fost la ea acum cateva zile. P.S. Nu mai face afirmatii nefondate si citeste tot topicul fetei,poate asa o sa realizezi ca parerile sunt impartite si au mai fost si altii suspectati de miros de "macro" Numai bine!
  2. karoly

    Maya 0724997417

    Salutare!Am vizitat-o de doua ori pe Maya.O data pe vremea cand nu avea locatie si nici anal nu facea si o data acum aproximativ un an,imediat dupa ce si-a marit aria de servicii.Va confirm ca face tot ce mentioneaza in anunt,doar ca in functie de marime.Mie mi-a zis de la inceput,am platit,a vazut-o,a zis ca e ok dar ca nu o sa o bage pe toata.Chiar ma mir ca nu a confirmat nimeni pana acum.Ca o mica recenzie(parere pur personala),Maya e o fata super.Este frumoasa cu un corp minunat si cu niste sani superbi,sociabila.Ca si minusuri..,cred ca este un pic pudica,am observat ca de fiecare data cand face oral,se pune cu spatele spre tine sa nu vezi actiunea,desi ar trebui sa stie ca este important pt un barbat si excitatia vizuala.Per total eu ii acord nota 9.Nu-i dau 10 pentru ca nu-l merita deocamdata.Are un foarte mare potential si sper sa-l si atinga.De revenit?!Ajung destul de rar prin Targoviste asa ca nu o pot vizita prea des sa pot face o recenzie proaspata.Cum v-am zis am fost de doua ori la ea si am incercat si a treia oara,dar nu era disponibila,era in concediu sau ceva.Nu va pot confirma ca a ramas aceeasi fata de anul trecut,ca este la fel,mai rau sau mai bine.Dar poate ne spune cineva care a vizitat-o de curand.Eu am sa o mai vizitez cat de curand.Toate cele bune(sau numai alea bune :)) )!
  3. karoly

    Maya 0724997417

    Ms. MARYO85!Nu stiu cum de eu nu am gasit anuntul!?!Probabil e mult mai in spate...,am cautat primele 2 pagini :/
  4. karoly

    Maya 0724997417

    Salutare!Stie cineva daca mai activeaza Maya?Pt ca nu am mai vazut pe aici nimic si nici pe "Publi"...Plus ca ultimele recenzii nu sunt tocmai ok..A mai vizitat-o cineva si daca da,cum se mai comporta domnisoara?Maya...,m-ai activezi?
×
×
  • Creează nouă...