Sari la conținut

bucur123456

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bucur123456

bucur123456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Fata e OK , am fost la ea , în centru , are apă caldă , 100 numărul protejat , Mi-a plăcut , de revenit . Pe hol în drum spre camera ei am auzit gemete de femeie din altă cameră . Se muncește pe etaj . Sănătate și virtute !
  2. Da , ea este . Deci are poze reale . Când se va retrage va fi o pierdere pentru Pitești . Data viitoare mă duc cu un buchet de flori .
  3. Am fost la amazoana , e tare tipa , e glumeață , vorbăreață , distractivă , curată , modernă , de viață Are în casă prea multă curățenie după standardele mele . E OK tipa . E de revenit . Un număr , deci o finalizare 100 . Oral bun . Data viitoare o să fac și normal . Stă în centru pe 1 Mai mai precis Strada Maior Gheorghe Șonțu după Google Maps , la bloc , am urcat cu liftul . M-a mirat faptul că la baie apa caldă a venit repede . Stă la etajul 6 . Nu e grasă , e suplă . A purtat sutien . E rasă la comoară , apetisantă . Sănătate și Virtute colegi futaci !
  4. Salutare ! Am fost și eu la această fată frumoasă . Vreau să confirm , are poze reale , locuiește în centru . Este super bunăciune pe gustul meu . Un număr 100 . Este o româncuță dacă , nu e slabă . Totul e OK , prietenoasă , curat în casă . Am reușit o finalizare pe la spate . Data viitoare o pun să stea deasupra . Are tatuaje niște citate . La preludiu n-am reușit să îi sug degetele de la picioare că se gâdilă . E de revenit și de 10 ori . Super rotunjimi !
  5. Salutare la toata lumea ! Imi plac femeile plinute si am o lipsa de facesitting
×
×
  • Creează nouă...