Sari la conținut

tiorup23

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tiorup23

tiorup23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Dupa doua incercari am reusit sa ajung la fata din top! in drum spre frumoasa Andreea cum sunt eu mai dus cu capu uitat unde sta sun inapoi o data raspunde imi spune din nou mai sun inca o data la fel imi explica tot frumos unde trebue sa ajung fara a se supara sau vreun accent ciudat mi placut asta,! ajuns la destinatie se prezinta frumos vorbareatza ii dau cadoul ca ma grabeam la nu sa grabit deloc cu chef de vorbe, pana la urma am inceput...... nu mai lungesc vorba sa dau niste note OP-10 (slow and deep ) NP-10 (diferite poziti ) GFE10 igiena 10* cadou 100 ( cum arata si ce face este foarte ok ) dupa ce am treminat toata activitatea dau sa plec la care mia spus daca vreau sa raman la o tigara chiar ma impresionat fumat tigara fara nici o graba , ea intinsa goala in pat foarte relaxata ! de recomandat - DA de revenit- Da '' curand''
  2. Vazand pozele am decis sa dau in ea, sun programare tot ok ajus acolo aflu ca mai are client dar cica ''nui stres termin repede sa astept 10 minute'' 10 minute au si fost urc dau cadoul 100 ron ma roaga sa mai astept putin zic ok ma fac comod si apare frumoasa din poze doar ca fara machiaj, nu mai este ceea ce vezi in poze dar infine ii ok de o muie sani frumosi tare!! cand il vede pe asta ''micu'' curat aranjat tot bine dar nu ia placut marimea asa ca frumos mia adus cadoul si m-a dat afara ce pot sa zic: se pare ca nu ne f...m ci ne cantarim igiena si dalea nu stiu ca mna nam ajuns pana acolo dar eu cand urcam celalalt'' coleg'' cobora nu cred ca a apucat sa isi mai faca dus Bafta !?
  3. Reclama este pentru cei care caută ceva ce nu are pretenții la mărime prietene nu pentru lauda
  4. I-am dat-o si eu bine mai mult ea Ce sa zic îmi dădeam ochi peste cap ca la păcănele, si notele : Op-8 nu se prea stresează Np-10 nu m-a așteptam la ce cardam am:-?? Gfe-10 după 5 minute am zis ca suntem împreuna de ceva timp vreo 2 ani Handjob- nu exista păcat ar fi fost mai interesant Amenda 100 De recomandat -DA M-a voi întoarce curând !
  5. Noroc Compatrioți, încă nu știu prea multe dar nu-i stres învață băiatu ðŸ‡
×
×
  • Creează nouă...