Sari la conținut

bat_man

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    175
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bat_man

bat_man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Mai dmx tu esti prea prost.Nu intelegi cum sta treaba.In toata lista ta penibila sunt 2-3 useri adevarati restul sunt clone facute sa enerveze si sa atace gasca de proxeneti si fetele lor. Cand astia sunt atacati atunci scriu 200 pagini se scuza se acuza stau pe topic zi lumina. Cand nimeni nu are treaba cu ei,toata lumea doarme in papuci li se rupe lor pula de tine. Mai als ca sigur e si o clona de a lor in lista aia a ta. Scrie tu pana faci besici la degete fraiere manca-mi-ai pula de prost ce esti.
  2. Dar el este o muie trista. O muie trista pe muzica de cacat
  3. E prea prost.Pune toata ziua muzici.E muzicant,
  4. Du-te ma puscaria sa te manance si pe tine si pe gasca ta de retardati cu pestii vostri trollescoviciulos si marean 1 cei mai prosti pe bune de pe siteul asta. Freaca-te de pula lor ca poate ai si tu la reducere una din curvele lor. Tiganu cersetor si milog si celalalt prost pe care la lasat nevasta marean numero uno.
  5. Normal ca este proxenet.Orice om cu mintea intreaga stie Peste Marean namber oan. peste Faceau recenzii ca sa primeasca reduceri.Gainarii precum ai spus. Cesetor.Asta ca numarul 2.cersea bani. La toti .Milog Marean doar peste.Peste prost
  6. Bineinteles ca Marean no1 Trollescoviciulos sunt pesti. Cine nu s-a prins de asta pana acum,e tampit.
  7. Cum merge treaba grasule?Te-au dat afara fetitele pe balcon si ti-e frig?
  8. Dar sa te caci in pantaloni nu te deranjeaza? Hai povesteste cum a fost dupa ce te ai cacat pe tine a zis doamna farmacista ocupati loc va rog.
  9. Pai dupa tine mam dus .Uite te am gasit .Stai pe topic la femei si salivezi cum faci de obicei? Ne mai povestesti odata cum teai scapat in pantaloni la farmacie?Hai spune ,e misto cum povestesti
  10. Aici te ascunzi batrane?Ai ramas singur troller cu clonele e plecat cu printesele la productie.Ramolitule
×
×
  • Creează nouă...