Sari la conținut

shakalaka1159

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre shakalaka1159

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shakalaka1159's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

82

Reputație

  1. Wau ... Multumesc. Sunt departe de asa ceva. Ai un loc special in mintea mea. Spor la tot ce iti doresti. Sanatate multa la pisicute si motanei
  2. Salut. Ne luminezi si pe noi cu un link de publi ceva ? Sa vedem despre ce anunt e vorba ?
  3. Buna Misha. Planuiesti sa ne mai vizitezi si pe noi in viitorul apropiat ?
  4. 😘 😘 😘 😘Probleme mari cu caldura in capitala . Ma bucur ca reusesc sa te ajut catusi de putin.
  5. DA-MI EXEMPLU DE PROST ... Sa moara dracu de nu creieru tau s-a transformat in PALAMIDA. Asta esti ba, o palamida. Ti s-a lichefiat creieru.
  6. Multumim pt recenzie. O singura precizare, daca ar putea un admin modifica nr de tel in titlu ar fi super. Ai gresit o cifra. Nr corect e: 0755876377 . Pt o indexare buna.
  7. Salutare tuturor. Hai sa va impartasesc experienta mea cu Delia. Fiind in trecere prin oras, am zis sa-mi incerc norocul ca poate reusesc sa o revad pe Delia. Am stabilit intarlnirea telefonic cu o zi inainte. A 2 zi am primit toate detaliile despre adresa si la ora specificata am fost la destinatie. Programarea respectata cu sfintenie. Odata intrat in locatie, am fost primit cu multa caldura. Delia e o fata frumoasa foc si extrem de primitoare. Papuci, apa, tigari, etc. Tot ce doresti ti se ofera. Am stat putin la o mica discutie avand ambii o pasiune in comun. Fiind putin grabit m-am cerut la dus. Prosop curat, geluri de dus, tot ce trebuie pt improspatare. Iesind din dus, Delia ma astepta in camera dar cand am intrat parca si-a schimbat putin privirea. In modul bun ma refer. Si de aici incepe distractia. Mai oameni buni, ce face Delia cand se apuca de treaba nu intalnesti in orice zi. Supt, lins, scuipat, inecat si priviri ca ale ei rar sau chiar foarte rar traiesti. Atentie deosebita fiecarui centrimetru din zona aia. Deepthroat si in acelasi timp atentie vecinilor. Fata asta face dragoste orala cu pula. Sunt convins ca ii place sa o suga in felul asta. Poate sa fie si hardcore dar si soft in acelasi timp. Simte ce iti place si cum iti place. Nu se da in spate de la nimic. Poti incerca orice iti trece prin cap in materie de sex oral. Dupa ceva timp de lupte, in diferite pozitii nu am mai putut si am explodat. Nici aici nu se retrage pana nu scoate tot din tine. S-a lasat cu un tremurat al corpului si cu picioare inmuiate iar Delia statea cu organu in gura in continuare. O senzatie extrem de placuta pt mine. Dupa ce m-am linistit din tremurat si dupa igienizare am mai stat la o tigare. Nu simti graba, nu simti presiune. Daca o sa mai am ocazia si alta data o sa incercam si ceva sex normal. Nu sunt eu cel mai mare futacios dar tare sunt curios si de partea asta a Deliei. Este o fata extrem de volatila sa zic asa. Poate fi si mai dura dar as vrea sa vad si partea mai docila, mai erotica. Pe cea salbatica am trait-o de 2 ori. Note nu o sa dau pt ca ar fi subiective. Dar totul e cum trebuie. De la locatie, la aspect, la prestatie si etc. Cadoul este specificat de ea. Eu i-am oferit si un cadou mai atipic. Chiar inedit. E prima oara cand ofer unei femei acest gen de cadou. I-a placut hanoracul pe care il purtam din cauza desenului si i l-am lasat. Crazy. Delia, iti multumesc pt intalnirile oferite si sper sa ne revedem in viitor. Aveti grija de voi si de fata asta care presteaza la voi pt ca nu in fiecare zi traiesti experiente pe care Delia ti le poate oferi. Sa fiti iubiti, sanatosi si la punga grosi !
  8. Salutare. Pe publi apare anuntul asta: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras/63g0663724ie7df6de0ghh3f1736e7ef.html Sa aveti spor !
  9. Cunosc o persoana care si-a injectat silicon in penis pt ingrosare. Stiu, suna aiurea rau dar e cat se poate de real.
  10. Salutare. Fac o recenzie cu intarziere. Am fost la fata acum vreo 2 luni cred. Locatie centrala. Am ramas doar pt oral pt ca si eu citisem la randul meu pe alt oras ca face un oral destul de bun. Fata e scunda, slabuta dar cu fundul mare. Aspect: 9. Imi plac fundurile mari. Nu ma certati. Oralul mie mi-a placut, sincer sa va zic. Se ghemoteste intre picioarele tale si isi face treaba. Tente de deep, reusite cateodata. CIM. Nota 9. Poate mai multa atiente la vecini ar fi bine primita. Fata e simpla, fara figuri sau fite. VOrbeste frumos. E calma si incearca sa se faca placuta. La vizita urmatoare o sa incerc si normal ca tare as vrea sa vad curu ala capra. Cred ca termenul potrivit e PAWG pt a descrie fundul. Locatia e noua, curata si e garsoniera. Deci e clar singura in locatie. Per total, fata merita o vizita daca va place genul acesta de consitutie corporala. Sa aveti spor. Sper ca am inclus toate punctele care trebuiesc notate la o recenzie !
  11. :))) cu tot respectu pt locatarii bucurestiului, te intreb daca consideri o lauda ca esti din bucuresti ? zici ca tu ai construit casa poporului ... ia-ti vere nevasta si intorceti-va la bucurestiul tau iubit si drag ... aaaa, da, m-am prins .... te-au dat pizdele alea de baieti afara din oras .... stai dracu parcat ma in satu tau prostu dracu ... ca in afara de batai si bile pe pula nu esti in stare de nimic pe lumea asta ... pana o pune cine trebuie mana pe tine si iti scoate bilele elea si ti le da sa le mesteci ... ai dracu v-ati umplut de smecherie in capu ala gol .... nu mai puteti de voi taranii dacu parveniti
  12. PISATEAI CU SANGE TOT RESTU VIETII firial dracu de taran prost incult si sarac
  13. :))))))))))) bravosssssssss .... galgaie de bani si de plimbari ... de la sat in oras si inapoi .... si distractia lui e sa pandeasca la scara cand nevastasa o suge in gat si ne dam drumu in gura ei ... dar el in mintea lui bubuie de smecherie si de smardoiala . vorba unui titan al gandirii: ai batut un apropo si un covor toata viata ta :)))))) ce sa zic... distractie placuta boss .. si la mai multe plimbari . PS. Sfat: incearca niste plimbari prin alte oras ca la noi vi sa cam inchis pravalia. Asta in cazul in care cazanu ala care tu il numesti masina te tine pana la iesirea din oras. PPS sa nu uiti de rovinieta SEARA FAINA
×
×
  • Creează nouă...