Sari la conținut

marianandriescu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marianandriescu

marianandriescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Dupa ce am aflat povestea cu camerele si/sau microfoanele de la salonul anterior, pentru iesirea de azi am spus sa incerc altceva. Am mai incercat o data la 0744828936, cea care are post separat, si aceiasi poveste, suna-ma in 20 min, peste 20 min, suna-ma peste 10 min, m-am sictirit, la revedere. Asa ca am luat ziarul si am sunat la nr din titlul postului. Am aflat ca este un salon de masaj langa Bancorex, deasupra Volksbank, vis-a-vis de benzinaria MOL. Nu mai retin exact, dar parca 100 ron cu finalizare prin masaj. I-am spus ca e ok si am stabilit ora. Mi-am adus aminte ca am mai fost o data acolo, prin vara, atunci am beneficiat doar de masaj, nici nu cred ca am cerut altceva, dar tin minte ca mi-a placut foarte mult fata, speram sa dau tot de ea. Intr-adevar, era tot ea, m-a poftit in camera, si dupa o negociere la sange, a acceptat si sex. A tinut-o mult si bine ca nu se face sex acolo, ca nu pot beneficia decat de masaj, exact ca data trecuta, etc, etc. I-am spus ca sunt dispus sa platesc suplimentar, nu, nu, nu. Mi-am cerut scuze ca am deranjat-o si i-am spus ca atunci nu o sa raman. Exact cand sa ies pe usa, s-a razgandit si a spus ca accepta. Si nu mi-a parut rau deloc. Fata este gipsy, dar credeti-ma ca nu imi sunt deloc simpatici astia bronzati, este deosebita. Este chiar draguta la fata, micuta de statura, si corpul e beton. Sani medii spre mari, foarte fermi si frumosi, fundul bombat si tare, fara burta, mi-a placut foarte mult. Aspect 9 pentru ca e gipsy. Aaaa, inainte m-a intrebat cat sunt dispus sa platesc si i-am spus ca 200 ron. Sunt curios daca ofeream mai putin daca accepta. Masajul bine executat, muzica ambientala, lumanari parfumate, uleiuri si creme la greu. Arata foarte bine unsa cu ulei si se misca foarte provocator. Nu s-a grabit, nu a spus nimic cand am pipait-o. Dupa masaj am trecut la partea a doua, normal. Am sarit peste oral, nici nu i-am cerut, eram plin de crema de la masaj. Dupa ce am terminat mi-am dat seama ca era cam tarziu, eram in timpul serviciului si nu mai puteam sta. Am intrebat-o daca in banii astia accepta doua finalizari, mi-a raspuns ca bineinteles. Data viitoare o sa-mi rezerv mai mult timp. Am facut dus cu apa calda, prosop curat, locatia ok, de 9 pentru ca e la bloc. Mi-a spus ca data viitoare pot sa vin direct, ca ea e mereu acolo, dar s-ar putea sa-l gasesc si pe prietenul ei acolo. Mai mult ca sigur voi suna, nu vreau sa-mi fac cunostinte in etnia respectiva. Pe colega ei nu am apucat sa o vad nici acum, nici data trecuta. Voi reveni cu siguranta.
  2. Mda.... Am incercat in cateva randuri sa o contactez, dar fara succes. Astazi, in sfarsit mi-a raspuns la telefon si-mi spune sa o sun peste cinci minute. Ma conformez, dar surpriza... nu mai raspunde la telefon. Cred ca a fost ultima data cand am sunat-o.
  3. Atentie amatorilor !!!! In locatia respectiva s-au montat camere de luat vederi si microfoane. Banuiesc ca cei vizati sunt persoane importante, nu cred ca cei ca mine prezinta vreo importanta, totusi nu am sa risc, si am sa caut alte "locuri de relaxare".
  4. Imi pare rau, dar nu stiu sa dau private message.
  5. Am mai avut un cont care a fost suspendat pentru ca nu am postat de loc. Mentionez ca am continuat sa vizitez forumul ca si guest, nu am postat pentru ca nu am avut ce sa impartasesc sau experientele nu au fost foarte relevante. Astazi, manat de dorinta care ne aduce pe toti pe acest forum, si din lipsa de variante la sectiunea Bacau de pe forum, am luat ca de obicei ziarul local. De ceva vreme, la matrimoniale nu mai este nici un anunt, singura oferta fiind rubrica diverse unde sunt vreo 15-16 anunturi de saloane ce ofera masaj erotic. Dupa cateva incercari nereusite (ori suna ocupat, ori spuneau ca nu fac decat masaj, "aici nu se face sex"), am sunat la 0743.605.433. Fata care mi-a raspuns m-a informat ca pretul unui masaj este de 130 lei. si daca vreau altceva adresa este str. Ionita Sandu Sturza, nr. XX. Am stabilit sa o sun in 30 min, cand ajung. Am ajuns la vila respectiva, am sunat m-a poftit inauntru si initial mi-a spus ca nu face decat masaj. Doar dupa ce am insistat si i-am spus ca trebuia sa-mi spuna de la telefon sa nu mai fac drumul degeaba, a spus ca ma va costa 200 lei daca vreau si altceva si doar o singura finalizare. Am acceptat sa raman, mai trebuia sa decid daca voi merge cu Elena, fata care mi-a deschis, sau cu colega ei. Optiunea nu putea fi decat una singura din punctul meu de vedere, colega fiind "de categoria grea" ca sa spun asa. Probabil ca mai are vreo 10 kg si ma ajunge, eu avand 105.: Am hotarat sa merg cu Elena, care este exact opusul, fiind putin prea slaba pentru gusturile mele, dar are totusi niste sani ok. Nu este tocmai o frumusete, dar nici urata. Apropos, locatia e peste celelalte din Bacau pe care le-am vizitat, totul este curat, miroase frumos, atmosfera, muzica de relaxare, lumanari etc. Elena a inceput cu un masaj, urmat de un oral din pacate protejat (nu a vrut altfel). Mi s-a parut ok, mai ales ca nu te grabeste, se mai opreste, te saruta si mangaie pe gat, urechi, etc. M-a intrbat daca am o pozitie preferata, dar am lasat-o pe ea sa se desfasoare. La dus e foarte curat, are un dulap plin cu prosoape proaspat spalate.In concluzie, cred ca voi mai reveni, sper ca data viitoare sa am o prestatie mai de 200 lei :blush:, sau sa o conving sa accepte 2 finalizari, eventual contra unei sume mai mari, dar nu cu mult .
×
×
  • Creează nouă...