Sari la conținut

sofiaa96

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sofiaa96

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sofiaa96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Dragii mei, nu mai lucrez deloc. Sunt multe anunțuri create in România cu pozele mele, dar va garantez ca niciunul din anunțuri nu îmi aparține. Va mulțumesc și mi a făcut placere sa lucrez cu mulți dintr voi!
  2. Duminica nu lucrez Intervalul orar in care lucrez este 14-23
  3. La mesaje nu prea răspund. Suna ma ziua după ora 16:30 pana la ora 12:30-1:00
  4. Sunt singura in locație. Acum mi am deschis telefonul, ma puteți contacta
  5. Nu prea răspund la mesaje Suna ma săptămâna viitoare Marți, atunci o sa fiu din nou disponibilă.
  6. Da, sunt in Bacău! Te aștept cu drag!
  7. Buna, dragii mei! Am revenit la munca, locația pe Ștefan cel mare! Va aștept cu mare drag!
  8. La ce te referi, Cosmin1233?
  9. @alybadboy nu am stat niciodată pe prieteniei, singurele mele locații au fost pe str. Tipografilor și acum am locația pe str. Ștefan cel Mare Ma confunzi cu Alexandra care avea locație pe str. Prieteniei @iberiku îmi cer scuze dar probabil ca nu m am trezit, te aștept cu un telefon sa stabilim o noua întâlnire cu mare drag, îmi cer scuze încă o data!
  10. Mulțumesc mult pentru recenzie! ❤️❤️
  11. Locația e pe strada Ștefan Cel Mare, pe lângă arena mall. Serviciile pe care le practic sunt oral și normal, prețurile pornesc de la 100 lei și cresc in funcție de ceea ce dorește clientul.
  12. Buna, dragii mei! Am revenit in orașul vostru! Va aștept intr o locație noua de lux! Va pup! 😘
  13. Klausklaus mulțumesc pentru recenzie! Te mai aștept cu drag! Duminica o sa lucrez undeva după ora 18, cred Suna ma și stabilim o întâlnire cu mare drag! 😘😘
  14. Alex Miro Din păcate vreo 2-3 zile nu o sa mai lucrez O sa revin pe site și o sa anunț când am început din nou programul
  15. Corcodelgigel țin sa te anunț ca doar in ziua respectiva nu am avut caldura in casa și apa calda era in casa. Menționez ca am rezolvat problema cu centrala. Ieri n am avut apa calda într-adevăr și pentru asta n am dat drumul la program. Nu văd faptul ca s foarte slaba ca un defect. Gusturile nu se discuta! Precizez și faptul ca cearșaful era schimbat, după fiecare client îl schimb. E și vorba de sănătatea mea aici. Ca tot am luat discuție de sănătate, acesta e motivul pentru care nu fac oralul neprotejat, nu "ofer atenție la ouțe" și nu accept nici săruturi. Dacă as fi făcut oralul neprotejat ai fi vrut sa ma mai săruți?! Înțelegi ideea. E o întrebare retorica. Dezbrăcată arat mai puțin bine?! Hmm.. repet, gusturile nu se discuta. Acum depinde ce tip de femeie te atrage.
×
×
  • Creează nouă...