Sari la conținut

georgika76

Serious Contributor
  • Număr conținut

    213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgika76

georgika76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-401

Reputație

  1. Bai chiar imi pare rau sa citesc treburile astea pe aicea si sa vad cum un pierde vara ca individul asta care da minusuri aiurea reușește să transforme acest forum într-o GĂLEATA de mizerii si frustrări .Pt mine personal până acum ceva timp in urma chiar a fost o chestie foarte mișto pt ca datorita unor baietii de pe acilea.....se stiu ei .....si carora le multumesc.....de câte ori am fost la domnișoare m-am dus cu toată încrederea și până acum chiar nu am avut surprize neplăcute.Deci este păcat ca din cauza unor frustrați și retardati sa dam inapoi.Sunt absolut sigur ca ONANISTII ăștia nu au văzut o pizda reală în viața lor iar faptul că baneaza membrii cu vechime denotă faptul că asta este singura modalitate a lor de a se răzbuna.
  2. El serafim......da dimineata m-am trezit cu ceva minusuri total aiurea .....bai fratele meu se pare ca nu ai ce face , cauta- ti un loc de munca daca te plictisești sau macar fii bărbat și argumentează- ti acțiunile....oricum ne batem gura aiurea ce retardatul asta nu se va opri.....oricum ma doare fix in pula de el.....de futut tot vom fute cu sau fara minusurile lui de căcat.....asa ca spor la treabă tăticule.
  3. Ok ...multumesc mult.....ramane de vazut.O seara buna.
  4. Spune-mi te rog , ca fizic ma refer este asemănătoare cu Alice?
  5. Gata frate mongol acum m-am luminat....oricum prezenta Deliei pe meleagurile noastre a fost wow .....oricum asa cum am mai scris pe acilea eu cred ca la un moment dat domnisoara își va face apariția, daca nu inapoi la Constanța undeva prin tara cu siguranță.Vom trai si vom vedea.Singurul lucru pe care l-aș putea reproșa este faptul că a dispărut subit fără să spună nimic, fair-play ar fi fost sa anunțe asa cum au facut alte fetițe de pe acest forum.
  6. Bai frate dar esti disperată rau...mai lasa la pret si o sa ai clienți
  7. Da da da ......se pare ca are TATEEEE......
  8. Sa ferească Dumnezeu de asemenea creaturi.
  9. Silvy pe la Constanța nu faci si tu o vizită........sa stii ca suntem băieți cumsecade .
×
×
  • Creează nouă...