Sari la conținut

leonard_cj

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre leonard_cj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

leonard_cj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. am gasit numarul pe un profil pe Badoo http://badoo.com/0323166830/?r=20Ws1 100 oral, 150 normal 200 combinat si zice ca-s reale pozele.
  2. mi-a dat numarul 0755573407 am vazut-o la web si nu-i vreo frumusete
  3. nu cred ca se retrage. chiar azi a dat un mass pe messenger pentru programari.
  4. In ce hal s-a ingrasat... O fi amuzanta cum bate campii dar nu-i de ras, are creierul facut varza de la droguri.
  5. dupa o cautare dupa numar se pare ca e fata de aici
  6. eu o stiam drept Florica, e veterana in domeniu, cel mai mult a lucrat pe Turzii, eu acolo am intalnit-o prima data sa tot fie vreo 3-4 ani de atunci. As zice 35+, cam 1.60 si exagerat de slaba, undeva la 45 kg. Ca atitudine-i ok, prestatia ca de 100 RON, oral bunicel pentru un fast-fut, cam de un 7 (doar protejat, nu cred ca n-ar putea fi convinsa sa faca si ne dar eu personal nu m-as risca...), se vede ca are ceva experienta, la normal sta cum o pui, nu prea se umezeste si implicare slaba. Din ce-am auzit cu un pic de munca de convingere ar face si anal, personal nu am incercat. A fost plecata la munca in Austria, de acolo are pozele astea, nu stiu daca face bine ca se promoveaza cu asemenea poze, ca cei care sa asteapta sa gaseasca ceva ca-n poze o sa aiba o surpriza cam neplacuta. In concluzie, merge ca varianta low-cost.
  7. poza care am pus-o eu e de pe facebook
  8. la alea care-s intr-adevar de lux se ajunge numai prin recomandare. Eu stiu pe una care a lucrat intr-o vreme animatoare intr-un club cunoscut si din diverse surse am aflat ca se ocupa si cu asa ceva, dar fara recomandare puteai sa-i oferi si 1000 de euro ca tot nu accepta. Acum fata e logodita cu patronul unui local mai de prin centru, unde lucreaza si ca PR si intre timp si-a facut un implant chiar reusit de silicoane.
  9. pe "legionaru" respectiv il sfatuiesc sa stea pe fundu-i. Poa' sa fie el si pui de "bruzli", ca daca-i vin pe cap 5 tzagani cu sabii tot la urgenta (sau mai rau) ajunge si el.Fatuca asta cand a aparut in peisaj nu cred sa fi avut 18 ani impliniti si din ce mi-au povestit unii-altii tind sa cred ca nu a fost chiar alegerea ei sa intre in "meseria" asta. Daca vreti sa fiti ignoranti si sa credeti ca toate fetitele astea sunt studente care in felul asta mai fac cate-un ban de iesit in bamboo foarte bine, da' realitatea in unele cazuri e mult mai neplacuta. Pentru mine fata asta e la categoria "de evitat".
  10. pozele astea sunt din tinerete, ea nu-i chiar asa tanara are 31-32, si femeia e nimfomana de-asta daca o prinzi in momente bune o face si pe 50 de lei. Normal ca ea cere 200-250 la inceput ca doar nu-i prost cine cere...daca o depistati pe vreo retea sociala si vreti sa faceti economie la niste leuti puteti sa o luati cu ceva vrajeala. Eu am agatat-o acum vreo 2-3 ani pe tagged.com si mi-a dat un id de mess personal. Stiam cu ce se ocupa ca mai vorbisem cu ea pe id-ul daiana_22_cj si mi-a dat web dar n-am fost cu ea ca nu aveam unde sa o duc (pensiunile cu 50 RON/ora nu ma prea atrag), dupa care am iesit la o cafea 2 zile mai tarziu mi-a dat mesaj sa ne vedem si m-a dus la ea in camera (sta cu parintii ). Experienta insa n-a fost prea grozava, prestatia ei e cel mult mediocra si in plus eu nu am reusit sa o termin decat dupa vreo 30-40 minute de dat limbi. mi-a spus dinainte ca ea doar asa are orgasm... Acuma stiu ca voi sunteti toti masculi feroce pe-aci da' am zis ca-i bine sa va previn :DDaca as mai avea de ales intre vrajeala + iesit la cafea cu una care stiu ca se ocupa de asa ceva + dat limbi pana imi amorteste mandibula vs 100 RON as alege sa o platesc, dar poate altii prefera prima varianta. Pun si o poza mai recenta cu duduia desi nu stiu daca-i bine sa-i punem poze care nu-s de pe site-uri de profil...
×
×
  • Creează nouă...