Sari la conținut

liviu89891

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre liviu89891

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

liviu89891's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Buna ziua. Apartament 2 camere pentru diverse in Alexandria zona centrala.
  2. liviu89891

    Ioana

    Am fost eu la ea. Pizda stramta , curatica , muie 6/10
  3. Salut confrati, doar ce m-am intors acasa de la Lory si am simtit sa scriu aceasta recenzie desii inca imi mai tremura picioarele. Singur si cu chef de joaca , urmarind-o de ceva timp pe forum , m-am gandit sa ii las un mesaj pe wapp , zis si facut , nu apuc sa fumez o tigara ca si primesc seen si un Buna alaturi de un pupic , impins de dorinta indraznesc sa o sun pe camera si am intrebat-o daca ar avea placerea sa servim un vin rosu impreuna la care ea imi confirma, am.ramas uimit ca la ora 2:30 noaptea ii arde de vizite dupa o zi plina. Fac un dus repede repede, pun mana pe o sticla de vin ales cu atentie din propria colectir si ma urc in masina si ma vad ajuns la destinatie , anume in rond la alba iulia , mai exact la cec bank, urc , imi deschide usa un inger fara aripi, un corp sculptat.Ma vede ca am ramas stana de piatra in fata frumusetii ei si ma invita inauntru , paharele deja pregatite, ne asezam la cateva cuvinte mai corect spus, am comunicat si amuzat putin prin priviri. Simteam cum mi se scoala din ce in ce mai tare iar Lory are un dar , anume stie cand o vrei cel mai mult iar ea atunci actioneaza , m-a trantit in pat si se urca peste mine , ne sarutam cu foc si pasiune , apoi coboara spre soldatel unde am avut parte de cel mai bun oral (te suge de-ti intra cearceafu in cur), apoi ii acord si eu putina atentie cocoselului ei , putin cam stangaci insa nu mi-a reprosat nimic. Se ridica si se pune cu un mare cur bombat fix la pula mea, am avut parte de cel mai stramt loc din viata mea , daca nu erai atent te termina numai decat, eu am avut parte de o secunda de neatentie dupa 15 minutr in care m-a terminat in balonas.Desii halatul este de 200 fin si 350h am lasat cadou 400 lei pentru o finalizare si o companie deosebita. Abia astept sa te revad si iti multumesc pentru tot , te sarut si te ador.
  4. mi-ai dat block pe wapp, nu vrei sa ma sugi si pe mine
  5. Nu baga in seama eu te-am vizitat de 4 ori cu recenzie dupa fiecare, Lore esti nr 1 pe Bucuresti ❤
  6. cata invidie doamneee , cine ar crede ca lory are nevoie sa plateasca pentru atentie e chiar scurt in banda.
  7. Ești nr 1 ,bomba, diseară vin să-ți încerc noul fund Brazilian si sa iti savurez cocoselu ala frumos.Poate o sa ejaculezi pt mine ca vreau sa te gust din toate punctele. P.S. am invatat fara dinti 👅
  8. esti top invidia si ura muritorilor de foame se vede
  9. Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar. Halatul este 500 pentru o ora de extaz.
  10. Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar. Halatul este 500 pentru o ora de extaz.
  11. Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar. Halatul este 500 pentru o ora de extaz.
  12. Aseara ajuns in bucuresti cu cateva ore de pierdut impreuna cu un prieten am spus sa cautam ceva sa dam o pedala. Intram pe p24 si gasim anuntul cu domnisoara creata ,sunam cerem detalii despre ON , adresa, ne spune ca sunt 4 fete in locatie .. foarte restransa in detalii... ajungem acolo in 20 min urcam ne deschide usa domnisoara creata cu 1 sau 2 dinti lipsa, pe ea o alege prietenul meu iar eu o aleg pe cea putin mai plinuta. Intram fiecare in camere dupa care incepe ca 150 lei ora o finalizare si masaj am zis hai ok pentru ca am batut atata drum din militari... imi spune sa ma pregatesc ca revine si ea in 2 minute. Ma dezbrac ma asez pe canapeaua extensibila... si vine domnisoara si ma intreaba daca vreau sa incepem cu masajul am zis ca ok... imi toarna putin ulei pe spate si incepe sa isi plimbe mainile de plictiseala pe spatele meu timp de 5 minute dupa care zice hai sa incepem ... ma intorc si am surpriza ca oral protejat, incepe o molfaie 3 minute si spune ca ea deasupra nu face zic hai bine punete pe spate ia si dai 15 min gata... de nerevenit ..... Oral -4 Normal 4 Gfe -0 FK-nu am incercat Sper sa cititi recenzia mea inainte de a ajunge la ele.
×
×
  • Creează nouă...