Sari la conținut

spamts

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spamts

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

spamts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

27

Reputație

  1. Mi se pare o intrebare pertinenta. Aceleași discuții au fost si despre alte escorte chiar pe forumul asta pana s-a ajuns la concluzia ca erau anumite probleme si fata avea sifilis. Nu vreau sa incriminez pe nimeni. Roberta chiar pare o femeie de treabă si chiar cred ca igiena ei este impecabilă, dar uneori mai tine si de noroc. As aștepta totuși o parere de la cei care merg periodic, daca au avut probleme si daca de asemenea isi fac analizele regulat cat si de la Roberta. Cred ca exact asta e scopul acestui forum.
  2. Scuze ca redeschid subiectul. Deci totul e in regula? Roberta, iti face controalele periodic pentru diferite boli cu transmitere sexuala(hiv, sifilis hepatita, herpes, altele) ? Dintre cei care au fost nimeni nu a avut vreo problema ? De asemenea v-ati testat? Donat sange in ultimul timp ? Intreb asta pentru a elimina orice nelămuriri pe subiectul asta. As vrea sa o vizitez.
  3. spamts

    0734245523

    Ce nr ai pt WhatsApp ?
  4. Am postat candva pe topicul ei... nu mai stau sa reiau discutia, o gasesti acolo.
  5. Faza cu"sa dam o sansa" pisii mai mult ca sigur n a venit nimeni :)), poate cu 350-400 amandoua. Blue e o sfoara cu 2 fete care injura ca un canal.
  6. Fetele mele voi sunteți de 200 lei ora individual si vreți 800... :)))
  7. Da in București, nici aici nu pot spune ca e prea multa lume, dar cele care sunt sunt clar pentru sex :)
  8. Încercați si cu happn, l am instalat acum 3-4 zile, nu e asa popular dar nu sun fake uri, deja am si marcat(o sa ramana de cursa lunga) face treaba buna, oral din ala deep, sper sa vina si următoarea zilele astea. Chestia e sa nu începeți fraze cu "buna, hei" "ce faci?"
  9. Cand se fac postari doar ca sa ti ia fam in pl... Dar asa ajungi legenda nu ? Cordit mic ;)
  10. Ai o placere morbidă de a învârti cutitul in rana labagiule. Crezi ca-l ajuți pe om cu ceva daca tot repeți ceea ce stim deja? Probabil omul a vrut sa empatizam putin cu el, sa-l ajutam, cocalar bretonist ce esti ;)
  11. Nu cred ca e asa usor, probabil o sa ii ia luni, ani de zile sa o uite, daca o iubește cu adevărat... Cu toții cred ca am trecut prin despărțiri. Cel mai bun sfat exact cum au zis băieții. Fa sport cat mai mult, banuiesc ca esti într-o depresie profundă. Nu te afunda in alcool chiar daca asta e singurul mod care te ajuta sa uiti si sa dormi( iti recomand iarba, o sa ti dea o linste sufletească enormă) Iesi cu, cat mai multe femei. Du-te la psiholog. Nu lua Sanax sau alte anti-depresive. Probabil n-ai chef sa iesi din casa, sa lucrezi, dar fa-o ;)
  12. Am vazut si câteva topicuri in care isi dau cu parerea despre tine ;)
  13. Ce e ma Adita n-ai ce fute si te frustrează gandul ? Sau nu vrei sa ti tocesti comoara ?
  14. Deci din asta faci bani sa mergi la curve ? Mai futi un bulangiu la ochiu negru ?
  15. Cred ca ti-ai ratat cariera de detectiv lache. N am nici cea mai mică idee ce inseamna ts/tv. Numele meu nu înseamnă absolut nimic in comparație cu al tau ciocanarule. Avand in vedere ca esti semi agramat, ai nume de id de yahoo din 2007 sau MIRC ar rezulta ca nu trebuie sa te iau in serios, dar ma intriga poponarii de speța ta in particular, probabil erai prostul ala pe care nu-l lua nimeni in seama si trimite/a poze cu pl, cumva crezând ca o pl de 20cm ti-ar aduce vreo stoarfa. Dar o sa-ti explic doar pentru ca sunt la job si ma plictisesc. Nu mă excită sa vad pula nimănui, n-am nici cea mai mica placere in asta, posibil sa ai tu daca te-ai gandit la asta. De asemenea lacheule sunt o fire dominantă in niciun caz nu mi-as lasa femeia cu un alt barbat(nici macar nu se pune problema de asa ceva). Mai mult, am făcut propunerea asta pe forum pentru ca fiind de vreo 3 ani pe el in afara de 10 civile care au scris/deschis un topic n-am vazut, lucru ce se reflectă si in propunerea mea "cuplu" sperând ca in modul asta vreun confrate o sa rezoneze cu mesajul. Sper ca ti-am elucidat misterul, bulangiu mic și frustrat.
×
×
  • Creează nouă...