Sari la conținut

lucica25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lucica25

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lucica25's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

95

Reputație

  1. Vreme frumoasă, soare,Oana! Astăzi cu treabă prin capitala Olteniei am poposit, din nou in patul Oanei....programat de dimineață, ajuns în zonă, contactat Oana și hai sus....pula deja par, îmi deschide Oana, îmbrăcată foarte sexy " doar în chiloței "😂. Ne-am îmbrățișat, ca de nu ne mai văzusem de ceva timp și întrat în cameră, Oana se pune pe marginea patului, îmi da pantalonii jos și ia soldatul la " joaca" câteva secunde, bune...după care m-am dezechipat, sus în pat și iar oral, întâi Oana și apoi eu, ei...după pus caciulita și Oana deasupra, părerea mea ca se fute bine deasupra.....finish. După acțiune,servit un pahar cu apă, depărtat bănuții, pupicei și pe data viitoare. Întotdeauna merg la Oana cu plăcere! Pup Oana și sa fii cuminte!
  2. Super tare, deja m-ai convins, trebuie sa te întâlnesc.😋
  3. Hmmmm, trebuie sa te vizitez și eu, neapărat!
  4. Hey, Oana! Te cam învârti de una mica, deja îmi stârnești poftele!
  5. Oana, wauuu🥰🥰🥰😛😛😛
  6. Salutare, Salutare! Am bifat și eu, din nou la Oana și nu am putut sa ma abțin, asa ca vreau sa va povestesc "pățania " Același obicei, contactat prin mesaj pe instagram, stabilit ora, cu mențiunea sa ma surprindă cu ceva sexy. Ajuns la locul de joacă, toate bune, sunat la interfon, deschis ușa și hai pe scări....îmi deschide Oana și ce sa vezi, m-a surprins....îmbrăcată intr-o rochiță cu imprimeu stil leopard, foarte mulata, puțin saltata deasupra bucilor și fără chiloței pe ea, am întrat în apartament și la asa priveliște am înnebunit...Oana s-a întors cu spatele la mine, eu cu pula par, am întrat în camera de joacă, ea a observat ca sunt excitat, început sa ma dezbrace aruncând hainele pe jos ( nu mai conta), s-a pus în genunchi și i-ao în gură, după câteva secunde am oprito ( simțeam ca trece viata pe lângă mine), toate hainele erau pe podea, am pus-o în pat, dai și linge, după " hai în mine" , pune caciulita, ea peste mine ( îmi place ca Oana sa ma futa) , 5-6 mișcări și gata.....după un pahar de apa, îmbrățișări, stat puțin de taina, echipat și pe data viitoare. Door to door maxim 14-15 minute. Oana is the best!
  7. Weekend fain, frumoasă Oana!
  8. Vizita la Oana! Manat de poftele trupești am trecut pe la superba Oana......este deosebită! M-a așteptat îmbrăcată sexy, doar în chiloței, offfff ce plăcere de delectare.....îmbrățișări, mângâieri, oral fantastic, priviri porno, limbute la maxim, după m-a futut super ( ea deasupra), Oana the best! Chiar merită să fie top! Oana, mulțumesc!
  9. Oana.....ești the best! Miss you!
  10. Welcome back,Oana!🥰🥰🥰
  11. I choose quality not quantity!
  12. Final spectaculos de an, cu Gilia! Manat de poftele trupești, încă de dimineață, am decis sa o vizitez pe superba Giulia, din nou.....trimis mesaj, recepționat și stabilit ora de întâlnire....ajuns în fața blocului ,contactat și hai sus....eeee întru la Giulia, ea îmbrăcată lejer, doar în chiloțeii, la asa priveliște, pula par și hai sa începem, sărutări, oral fantastic, limbute și poziția misionar....dai, dai și gata s-a finit....ce pot sa mai zic, cine o cunoaște, știe despre ce vorbesc. Întotdeauna merg cu plăcere la Giulia, este fantastica. Mulțumesc Giulia pentru toate partidele reușite din acest an și sa ne vedem cu bine!🥰🥰🥰
  13. Având poftă de ceva bun de futut și ținând cont de faptul ca am văzut pe forum, cum ca Oana face sarmale bune, am zis sa ii fac o vizită, eu tot fiind cu treburi prin Banie. Programat rapid prin mesaj, stabilit detaliile ( inclusiv cea legată de ținută) și hai la Oana....ajuns în zonă contactat, primit ok-ul și hai sus....deschide ușa Oana, intr-o rochiță neagră, scurtă și pe " pizda goala"😝...îmbrățișat, eu mi-am dat geaca jos, ea s-a întins în pat și eu cu botul la savarina☺️ ....după stop, dezbrăcat total, Oana începe sa suga, după iar eu la lins și ultima dată misionar....bam, bam și gata.....offff, asta da plăcere....finish!!! Ce pot sa zic, o adevărată plăcere....Apropo, Oana se pricepe la sarmale, avea oala pe aragaz!!!🤣🤣🤣Pup Oana, pe data viitoare și vorba mea " sa fi cuminte "
  14. Oana, mulțumesc....pot spune ca m-ai futut! Pe data viitoare!
×
×
  • Creează nouă...