Sari la conținut

meryblonda

Neverificata
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre meryblonda

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Centru

Vizitatori Recenți Profil

12.005 citiri profil

meryblonda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

394

Reputație

  1. Rog Conducerea, anuntul meu sa fie trecut la Inactive sau sa fie sters definitiv! Va Multumesc!
  2. Nu dragul meu, nu sunt "pasarica calatoare", eu raman aici pe loc pescarus al Marii Negre ..... Am fost anul trecut la Sibiu sa vizitez Targul de Craciun, aveti un oras minunat.... Te astept pe tine in vacanta aici la mare, soare si... picioare! Te pup
  3. Codu' e As intr-ale infrumusetarii, pai mi-a facut un french manicure & pedicure de am zis ca nu-i adevarat..... e "beton pustiu'"! ))))
  4. Ce va mai place "caterinca cu budinca" ))))) dar e bine, mai radem, mai glumim, asa e frumos! Pup
  5. Îs femeia "Nucă" .... și cu tata și cu buca! )))
  6. Vezi sa nu-ti ramana dintii in ale mele "buci de babaciune"! )))
  7. Da, domnu' Codu' ai fost Zen ))) si ai f.... cu puterea mintii
  8. Atunci s-a dispara toti pe planeta Carcotasilor Frustrati! ))) Noi aici avem nevoie de persoane pozitive care transmit energie pozitiva! Te puuuuuuuup Ameliko fata!
  9. Atunci s-a dispara toti pe planeta Carcotasilor Frustrati! ))) Noi aici avem nevoie de persoane pozitive care transmit energie pozitiva! Te puuuuuuuup Ameliko fata!
  10. Îți multumesc dragul meu! De-ar fi toata lumea asa ca tine, persoane pozitive si cu mult bun simt... Nimfomane ar fi cel mai frumos forum de pe planeta! Te pup, o zi frumoasa iti doresc!
  11. Pozele sunt toate de actualitate, mai putin ultima care este de anul trecut.... si de photoshop inca nu am nevoie. Singurul lucru care m-a intereseaza este atitudinea mea fata de tine in momentul cad imi treci pragul, in rest... keep calm si sper sa-ti gasesti click-ul altundeva! Sa auzim numai de bine!
×
×
  • Creează nouă...