Sari la conținut

alexandreiantoniu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandreiantoniu

alexandreiantoniu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Manat de ganduri "necurate" am rasfoit anunturile de pe publi24 brasov si am mers la d-soara care se recomanda Denisa si care are inca de la telefon o atitudine de-ti moare madularul. Adresa e cea specificata de voi pe str. Toamnei si mai are o colega in apartament. Bun, ajuns la spatiul cu pricina, dameza imi spune sa-i dau banii si sa ma dezbrac. Scurt si la obiect. GFE-0 cu felicitari pe toata durata sederii mele Imi pune un condom ieftin si baga un oral cat de cat ok pt 30 secunde - prefer oral protejat si dameza a confirmat ca vrea la fel; Ma unge pe madular cu vaselina ieftina si vine deasupra in scarba in timp ce eu i-am simtit cu palmele "stiks-urile" neepilate; Dupa 1 minut deasupra imi spune sa schimbam si o pun misionarului. Dupa 3 minute de misionarului imi spune ca m-am lasat prea greu pe ea si ca is nesimtit pentru ca nu ma poate respira. In fine, ii spun sa comunice dc e ceva in neregula pentru ca poate nu-mi dau seama. Schimbam iar si-o pun caprita iar dupa 3 minute imi spune ca dau prea tare in ea si ca nu mai vrea si ca ea hotaraste cat s-o fut si cum si ca gata. Hopa,in sfarsit am gasit o tarfa in adevaratul sens al cuvantului. O intreb de ce nu mi-a spus de la telefon ca dc nu termin in 7 min ma da afara iar ea imi spune ca nu am intrebat. Pe bune????:100 lei pt 7 minute in care mai mult s-a eschivat? Ii spun ca nu e normal comportamentul ei si ca daca vrea sa incheiem in stilul asta o invit sa-mi returneze 50 lei. Ea imi spune ca nu se poate. In fine, ii spun ca din alea 25 min cat a spus la telefon ca dureaza o finalizare eu n-am stat mai mult de 10 minute si alea chinuite de comentarii de-ale ei si fara sa finalizez. De dincolo colega ei striga ca s-a terminat timpul. Ei, pe bune? Ii spun sa ma finalizeze la oral sau la o laba daca tot nu imi da banii. Si incepe in scarba o laba trista apoi preiau eu controlul si finalizez in condom. Concluzia 100 lei pentru o laba trista. Ii spun ca in felul asta o sa aiba de pierdut si-mi spune ca ea are clienti destui. Ii spun ca vreau sa fac un dus scurt iar ea mi-a spus ca s-a dus timpul. Oricum, o experienta de necrezut. Notele sunt de prisos -oral -6 -normal- 6 -atitudine - de kkt -igiena- parea curatica dar neepilata pe membrele inferioare -aspect- nici urata nici frumoasa - remuneratie -100 lei pentru o laba facuta de mine Concluzie: de evitat categoric. Sau de incercat pentru curiosii care nu si-au luat tepe pana in prezent. V-am salutat! Sanatate si virtute!
  2. Tre sa faci m multe teste - examen bacteriologic secretie uretrala - Ureaplasma, mycoplasma - m sunt vreo 2 dar nu m stiu Testul de urina din cate stiu nu e prea relevant Mergi la urolog si o sa fie m bine pt ca dc ai m multe bacterii vei lua un antibiotic m complet
  3. Pentru requinu: http://m.sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/faringita-gonococica_4673 Bilosu69, te felicit, n-ai fost la fel de norocos ca mine. E stiut ca sistemul imunitar difera de la om la om. Se pare ca al meu m-a tradat.
  4. Din pacate prin galati am fost in trecere, am luat ce-am avut de luat si-am plecat m departe unde m-am si tratat. Asa ca nu-ti pot recomanda in galati nimic.
  5. O completare mai am. Este posibil totusi transmiterea gonococului sa nu fi fost prin sex oral dar asa am presupus dat fiind faptul ca ala a fost neprotejat. Gonoreea se poate lua destul de repede si prin sex normal, fie el si protejat. Pentru mine in schimb certa ramane persoana de la care am luat.
  6. 1.Laptoase 2.Cefort doza unica injectabil intramuscular, fesa dreapta, doare ca naiba 3. E posibil sa fi avut sistemul imunitar slabit dar esti in eroare in leg cu modul de transmitere (ca ar fi trebuit sa faca oral cu unu bolnav in nu stiu ce stadiu inaintea mea, etc.). Pai in primul rand putea sa aiba gonococul de luni de zile fixat in gat, ai auzit bine - in gat. Doar exudatul faringian ii putea spune ca are asa ceva, fapt sugerat si de mine cd am sunat-o. Nu stiu dc este o regula generala cu acele tipuri 2 la numar de antibiotic. Tre sa vezi la antibiograma. Te asigur ca distractia de 50 lei s-a transformat intr-o distractie de peste 600 lei pe controale pe la clinici private pt ca nu-ti faci doar gonorheea, iti faci m multe teste. Plus ca nu mergi la medicul de familie sa-i spui ca iti curge puroi din penis ca sa iti dea trimitere pt analize gratis. Plus ca dc ai facut imprudenta ca pana sa apara scurgerile sa te iubesti cu perechea de acasa stai stresat ca i-ai dat si ei si ar trebui cumva sa ia antibiotic si ea. Altfel, imparti bucuria de la unu la altu la infinit. De ce nu am postat acum 2 luni? Pt ca am considerat ca poate ii fac un rau fetei, asa castigandu-si painea. Dar am sunat-o sa-i spun sa se caute ca are o problema. De ce am scria acum? Pt ca de cd am luat porcaria aia am trait in stres continuu, m ales ca am avut senzatia ca nu se vindeca, fapt care m-a determinat sa-mi refac de 2 ori testul dupa antibiotic. Ultima oara acum 3 zile iar rezultatul a iesit negativ azi. Nu am scris pt ca nu aveam cont si nu aveam de gand sa am dar am facut special contul pt a prezenta o speta de kkt prin care am trecut. Nu am crezut vreo clipa ca pot sa patesc asa ceva de la un oral de 5 min. Este drept ca poate fata dupa ce am vb cu ea sa fi fost la control sau sa fi luat antibiotic. Dar m-am simtit dator fata de cei care merg nu neaparat la ea sa constientizeze ca nu este asa greu sa te procopsesti cu un cadou care te va pune in niste ipostaze pe care nu le-ai dori nimanui. Sa-ti spun prin cate spitale tre sa umbli ca sa-ti faca cineca un injectabil in cur pt ca la privat nimeni nu se baga? Crede-ma ca n-o sa mai vezi postari de la mine. Si nu stiu dc e vb de grija fata de comunitate pt ca asa cum ai spus am contul de cateva ore deci..Dar e vb de spiritul civic sau cum vrei sa-l cheme pt ca tare aiurea sunt momentele in care nu stii pe unde sa scoti camasa...
  7. Va salut! Ca si voi, atras de pret si de ceea ce promitea, acum 2 luni i-am facut o vizita d-soarei. Totul a fost mai mult decat ok, fapt ce m-a determinat sa revin a doua zi. A doua oara,ametit de valul placerii, am facut imprudenta sa o las pe d-soara sa-mi faca oralul neprotejat, fapt accentuat de initiativa ei de a se repezi direct cu gura. Am zis ca merge, n-o fi foc, parea curata asa cum ati comentat si voi. Doar ca, la o distanta de 4 zile de la contact, timp in care nu am m vizitat nicio escorta, m-am trezit cu niste scurgeri de toata frumusetea. Specific ca inainte de d-soara nu am avut alte contacte suspecte.Bun, am intrat in fibrilatii, mers la medic, analize, povesti acasa pt a justifica abstinenta, stres, etc. M-am ales cu o gonoree de toata frumusetea. Am sunat-o pe d-soara de urgenta sa-i atrag atentia sa-si faca analizele tocmai pt a nu imprastia bucuria. In fine, mi-a spus o chestie de genul : A, credeam ca e ceva m grav. Oricum, aviz amatorilor de oral neprotejat. Si eu am crezut ca nu mi se poate intampla dar m-am inselat.
×
×
  • Creează nouă...