Sari la conținut

florin215

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florin215

florin215's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Anuntul placeri de vara este o super tzeapa. A incercat sa ma faca sa-i trimit cartela reincarcabila de 20 euro da a vreau sa o vad! Pe bune! Dai 100 de ron sa o vezi! Eu zic ca e tzeapa.
  2. Mda eu aberez , tu lucrezi defapt pe gratis !!!
  3. Iti este dor de vremurile cand erai singura pe Publi 24!!!Ce vremuri!!!Tin minte ca te laudai ca faci 50000 de euro pe luna!!!Ce vremuri!!!
  4. A pus la Pisicutz sa na de-a afara de aici !!!esti o penala !!!!
  5. Calculul l-am facut pt prosti care iti dau 100 de euro pe ora !!adica faci 1000 pe zi si 24000 de euro pe luna !!!!Sa nu ma iei cu calitate si cantitate , ca nu e cazul tau .
  6. Andra ,care e problema in a negocia ?Vad ca ii consideri pe cei care negociaza niste sarantoci , adica daca negociezi nu ai avea bani !!!???Noi toti de aici lucram pt bani !!!Tu nu ,te-ai nascut cu o gaura si tupeu ,toata lunea e prost , toti sunt fraieri ,afisezi nr de telefon de la cei care nu au venit (suntem insurati si cu copii , viata ni se schimba de la un minut la altul), credema prosti sunt aia care merg la tine si nu negociaza !!!Trebuie sa recunosc meriti 100 de ron pe ora /all inclusiv!!!asa ai avea 10 clienti /zi /24 zile ,iti traduc ai face 5000 de euro pe luna .Cine plateste mai mult , e clar tzeapa!!!
  7. In fine , iti fac reclama ,toti care vreau sa futa o sora mai mare su pe "mama"e beton !!!
  8. Relaxaza-te , ti-am dat o muie , pe spare nu am vrut sa te dau ca erau prea masiva,trbuia sa ma rostogolesc de 3 ori sa ma dau jos !! In fine pune-te la mature si totul va fi ok .
  9. Ramiz 1, inteleg ca ai de pierdut , in fond nu ai nici o scoala!!!nici nu o sa ai !!!un pui de tigan (asa e corect , urasc "rom")vei cauta alta la care sa-i explici cat e de desteapta si frumoasa , noi restul iti multumim pt "Andra"(The fat one).
  10. Mda , ai vazut un rechin ,agitat , il "papa" cineva?nu!!! Asa ca relax cu grasana ta ,e foarte buna daca manaci de la Borsalino ca boschetari!!!
  11. Ramiz1 , domnul rechin , relaxaza-te !!!
  12. Cu ce te jignesc , ca ai cu 20 kg peste restul escortelor!!!mai slabeste si nu te lauda cu 70 de kg .
  13. Andra , o "balena"care se crede "delfin".Nu recomnad celor care au probleme cu colesterolul.
  14. Sa schimbam subiectul ! Deepthroth sau facefuck faci? Un pret daca se poate aproximativ / numar . Ms
  15. Un nr doar anal cat este !!!ar fi bine sa iti actualizezi tarifele !!!
×
×
  • Creează nouă...