Sari la conținut

philipk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre philipk

philipk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Mă amuză când lumea spune că cei care mai celebrează din când în când ora 4:20 sunt niste drogați :)) gândire de comunist, daca mă întrebi pe mine. Eu unul pot sa zic că sexul pe iarba e mai bun decât orice alt sex :)) poate doar ăla îndrăgostit îl bate, dar na, nu toți ne permitem acest lux. Natasha, nu asculta toți proștii, faci bine ceea ce faci, sunt convins, și abia aștept să te vizitez :) xoxo
  2. Ah, nu am riscat sa intru in din astea )) am fost speriat de ce citisem pe forumuri ))
  3. Te referi la din alea KTV, e? ))) Cam asa
  4. Am fost pe la jumătatea lui iulie la gentelmen'a club, de lângă hotel Dobrogea. Locație - 7. Când am ajuns la ușă, am zis că avem rezervare, tipul a zis că nu știe nimic și am fost nevoit sa dau telefon, deci la capitolul organizare nu stau prea bine.. în fine, am intrat, locația, după spuneam, un 7 obosit, e destul de vechi și lipsit de gust totul, nu era packed deloc, mai erau niște indieni la o masă și în rest nimic. Fetele: un 9 ferm. Sunt cam pentru toate gusturile, și mai skinny, și mai in carne, cu sâni mari și mici, vro 10 in total, cred, cu toate că la capitolul măiestrie de dans - vreo 2-3 s-au evidențiat efectiv, în rest erau destul de mediocre. Lap dance-ul este 200 lei, și durează aproximativ 10 minute... Valoare pentru bani.. nici nu știu ce să vă zic. Nu as da așa bani in viața mea, dar am fost constrâns de circumstanțe . Una de mi-o luasem eu incerca să mă combine la un masaj erotic la 600 lei... Doamne ferește, desigur. Cu așa bani merg mai bine la un salon de masaj și îmi iau 3 sau chiar 4 sa mă maseze din cap până în picioare. All in all, toată experiența de un 8. Se putea și mai bine, și pentru ambianta in care prestează serviciile ar trebui sa fie mai ieftin lap dance-ul. Peace!
  5. Buna Alexandra Scuza-ma daca răspunsul la întrebare e undeva pe aici și nu l-am văzut eu, dar lucrezi in weekend? Weekendul asta in special Mulțumesc!
  6. Acum am făcut niște cross checking pe maps si Google si se pare că e tocmai ăla gentlemansclub.ro Mulțumesc frumos tuturor. Scriu o recenzie după ce ajung acolo. O zi faina!
  7. Ehhh, scopul e sa se distreze mirele și noi pe lângă el nu să-i stricam nunta
  8. Salut. Mai tii minte cumva cum se numește strip clubul? Nu găsesc pe google maps Mulțumesc frumos anticipat!
  9. am fost in bucuresti la maya si nu a fost extraordinar... de banii cheltuiti mergeam macar un la masaj dupa ce ajung in constanta la strip club - sigur dau review.
  10. da... inteleg ce zici. este pentru o petrecere de burlaci. i-as fi organizat toata nebunia cum o descrii tu, cu escorte si restul.. doar ca omu' e cam pudic ) si am zis ca un strip club o sa fie the maximum. Multumesc oricum!
×
×
  • Creează nouă...