Sari la conținut

jos_abuzurile_xxl

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    347
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jos_abuzurile_xxl

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

jos_abuzurile_xxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

283

Reputație

  1. Cumva ti-a dat vreo carte despre cum fac neuronii copii ? Fiind de vârsta lui picon pot afirma ca el a invatat la scoala ca cei mai multi neuroni ii avem la nastere, multi din ei mor cu inaintarea in viata ... Acum se vorbeste de neurogeneza, dar este o teorie insuficient demonstrata. Partea buna este ca invatatul pune neuronii la treaba chiar daca nu e clar daca ii pune sa faca si copii. Spor !
  2. Ce faci, domnule purtator ilegal de urechi iepuresti ?! Te dai de gol cu ecuatia Drake ? Si ce bine te-ai camuflat pâna acum :clapp
  3. Imi cer scuze, acum as prefera si un smecher de la Bruxelles in loc de nenea Iordache la justitie. Asa, ca un arbitru strain la un meci in liga nationala. Nu de alta, dar in foltbalul autohton nivelul de trai e destul de ridicat dar coruptia destul de virulenta.
  4. Nu ma duce capul la probleme globale, dar nici nationalismul nu mi se pare prea grozav. Sigur, ce grozav e nationalismul german ! Au renascut din cenusa si s-au unit (si acolo rolul multinationalelor l-au jucat firmele vest-germane). Ce grozav e nationalismul englez ! Oare? Inainte de brexit nu era nicio problema sa treci din Republica Irlanda in Irlanda de Nord. Acum, iar bataie ca cine detine Irlanda de Nord? Nätionalismul balcanic nu mi se pare deloc grozav. Vezi Iugoslavia. Cat despre români si unguri mai bine impreuna in Europa totusi, decât cu lupte revansarde, nu? Recunosc - am fost afectat psihic de internationalismul comunist. Cand eram copil imi placeau la nebunie muzica populara de la radio din Africa, America de Sud, Asia etc. O fi fost asta o pregatire pentru globalizare ?
  5. Sincer nu stiu daca in momentul asta suntem influentati mai mult de Rotschild sau de gazprom. Designul meu, este ca baietii de la aos isi doresc sa fie astfel de cozi de topor.... Mi l-as imagina pe Klaus mai influentat de austrieci si de germani ... Daca Bilderberg sunt promotorii globalizarii, n-am explicatii pentru brexit si nici pentru Trump. Dar apropos, am 2 intrebari: 1. Care au fost primii straini care l-au felicitat primiii pe Geoana pe mobil pentru castigarea alegerilor presidentiale ? 2. Dintre cele trei culte din România care au comunicat in urma recentelor proteste, care este acela care au indemnat la pace dar nu au pronuntat cuvântul coruptie si de ce?
  6. Seful meu de la Soros nu stia de Patraru asta, dar m-a platit sa va spun ca SUA e departe de a fi nedemocrata, ca Românica nu-i chiar asa o macelarie grozava (va mai amintiti cum aratau macelariile ceausiste?) si daca nu va convine NATO nu aveti decât sa alegeti alt model, Ucraina, Argentina sau Corea de Nord.
  7. Nu a fost un anunt, ci doar un raspuns la o intrebare. Iohannis mai raspunde la intrebari, spre deosebire de altii care fug de ziaristi Q: DNA si DIICOT unificare, aveti informatii? A: Am citit in media. Guvernul a dezmintit, dar Guvernul a mai dezmintit si altele. Eu va spun un lucru clar, si mai ales guvernantilor: Jos mainile de pe DNA. (sau poate guvernul n-a mintit spunand ca ordonanta nu era pe ordinea de zi. Nu a intrebat nimeni de ordinea de noapte )
  8. Eu cred ca cei mai periculosi dusmani sunt cei dinauntru. Ce frustrati trebuie sa fie acesti politicieni fara scrupule ca li impotrivesc niste amarâţi de procurori ! Dar urmand exemplul "savantei de renume mondial, academician elena ceausescu" ce frustrati sunt ei cu atata putere de decizie, cu atatea relatii, cu atâtea slugi ca activitatea lor "stiintifica" nu este considerata suficienta pentru a fi primiti in Academia Româna ! Atunci au inventat o academie de mucava "academia oamenilor de stiinta" pentru care noul buget prevede o suma de de 7.164.000 de lei. Printr-un amendament a fost avizată creșterea cu 400.000 de lei a acestui buget. aoş nu are nicio legatura cu Academia Româna dar musteste de personaje demne de Academia Caţavencu. De anul trecut membrii acestei organizatii au voie sa poarte titlul de academician. Imaginati-va un document trimis in strainatate semnat Acad. Valeriu Tabara. Cativa dintre "academicienii" de mucava: Ion Iliescu, Ion Cristoiu, Ecaterina Andronescu, Teodor Meleşcanu, ÎPS Teodosie, ÎPS Nifon, Valeriu Tabără, Gheorghe Mencinicopschi (condamnat la închisoare în dosarul privatizării frauduloase a ICA), Constantin Degeratu, Liviu Secrieciu, Eugen Bădălan, Adrian Curaj Pozitia Universitatii Bucuresti poate fi gasita la http://cursdeguvernare.ro/universitatea-bucuresti-avertizeaza-academia-oamenilor-de-stiinta-va-aduce-prejudicii-prestingiului-stiintific-al-romaniei.html
  9. Si animalele simt ca noi https://www.youtube.com/watch?v=_NP5DP4qce0
  10. Simpatia mea pentru Enescu a ajuns sa aiba prea putin de a face cu faptul ca a fost si român (fara a doua tara, Franta, l-as fi ascultat atat de des cat il ascult pe Porumbescu, Martian Negrea, Aurel Stroie etc.) Risc sa afirm ca intr-un secol al XX-lea in care compozitorii s-au straduit sa epateze cu orice pret, mie imi place Enescu, pentru ceea ce a avut el in minus (nu in plus) fata de alti compozitori. Nu a a avut sarcasm, alienare ritmica industrial-obsesiva, alienare tonala seriala. Ramâne heterofonia, culoarea, echilibrul, ramâne catharsisul...
  11. Intelegerea unei carti are foarte multe nivele si nu vad de ce n-ai fi atins unul adecvat. Nu, domnule, nu recenzie, as prefera in continuare comentariile lui Mircea Florian. Totusi, daca ai avut bunavointa sa ne anunti ca ai citit Organon, ma gandeam ca poate vrei sa impartasesti un lucru care te-a impresionat pe tine personal pentru a ne recomanda si noua cartea asta. Daca nu ti-ar fi placut nimic, de ce ai mai fi scris aici de ea?
  12. Si ce ti-a placut mai mult din ea ? Acum serios, stimate coleg, când ai raportat citirea Republica, Phaidon, Phaidros, Banchetul, am retrait mirarea crailor când au aflat ca Gore Pirgu se apucase de citit Eseurile lui Montaigne. Nimic n-ar fi fost mai in disonanta cu apucaturile si caracterul lui Gorica. Admit, poate Platon se citeste mai usor, ca are multe ... dialoguri , dar Organon nu poate fi citita in viteza ca o carte politista.
  13. Corectez eu Si eu vreau s-o recitesc, deoarece prima data nu prea stiam mare lucru de arta contrapunctului in muzica clasica.
×
×
  • Creează nouă...