Sari la conținut

crystina69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crystina69

  • Dată Naștere 28.05.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crystina69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

89

Reputație

  1. Poze furate de 2 individe care se afla in Arad! Sunt pozele mele! Rog a lua in serios acest topic pentru a nu avea parte de surprize neplăcute va pwp CRISTINA ( ORADEA)
  2. Îmi cer scuze, celor care sunt supărați pe mine tot odată celor dezamăgiți! Fiecare om are reacții si, câteodată zile proaste! "Fullspeed" eu cred ca și-a dat seama ca ,îmi pare rău încă de la ușă când a plecat! Știu ca acuzații îmi vor vine "Dc la plecare?" Promit tuturor ca am sa fiu egala și corectă indiferent de reacția de supărarea, sau de ziua proasta pe care o am!!
  3. "Real life" imi esti cumva manager?�? Imi.faci publicitate? Pentru ce anume? Vezi ca ai gresit topicu dragul meu!!😂😂
  4. Buna dragii mei!😚 vreau va anunt ca de maine sunt activa in oradea pentru o lunga perioada de timp!!pussy pe toti😚😚
  5. Buna dragii mei!! Tin sa va anunt ca incepand de azi sunt pentru doar 4 zile in oradea!! Cu un mare regret ca nu pot sta mai mult pentru ca mie dor de cei care mau tinut aproape si nustiu daca am sa va pot revedea pe toti!! Imi doresc ca macar sa ne auzim la un telefon!! Va pwp si va astept telefoanele !!😘😘😘
  6. 100 de roni finalizarea 200 de roni ora..in jur de 7 zile!! Incepand de maine de la ora 10 dimineata sunt disponibila pana la 12 noaptea!! Aceste 7 zile vreau sa le vad ca pe un concediu!! Multi dintre voi sunteti niste baieti cu un bun simt foarte ridicat!! Insistati va rog cu telefoanele!! Va pwp si va astept sa ne simtim bine!!
  7. Buna dragii mei!! Tin sa va anunt ca de maine sunt in deva!! Mias dorii sa ma reintalnesc cu toti cei care ma cunosc!!si ii astept pe aceia care nu sa facem cunostiinta!! Va pwp si astept apelurile voastre maine!!
  8. Ma bucur sa citesc asemenea recenzii frumoase!! Va multumesc tuturor!!!😘😘
  9. Am sa revin in curand!! Astept cu nerabdare sa ma reintalnesc cu voi totii!! Pussy pe toti!!
  10. Nu sunt suparata pe nimeni!! Insistati cu apelurile va rog!!"pok pok","adeun" voi sunteti unii dintre baietii cu care eu ma simt in largul meu!! Va astept😘😘 pusy pe toti!!
  11. Multumesc😘 Esti un baiat dulce care intradevar trebuie apreciat!! Miar place Sa am mai multi prieteni ca tine💋💋 Te astept data viitoare cu cafeaua Gata facutã😊
  12. Cu multa placere😘😘!! te pwp si Te astept data viitoare💋💋
  13. Am sa continui sa ,imi prestez serviciile ,cu plăcereâ˜ºï¸ Pentru ca ,imi face plăcere😘😘 a fost un răspuns pentru cei ,nemulțumiți!! Va salut si pup pe toti😘😘
  14. Am zis si mai repet Nu ma cert cu nimeni!! Nu Imi doresc chestia Asta!" Justlove" te rog cine oi fi tu stai te rog linistita ca nu sunt crescută la mahala!! Nu faci decat sa arunci paie pe foc de fiecare data cand vezi astfel de recenzii!!!Crezand ca, daca scrii 2-3 cuvinte îți câștigi vreo atitudine!! " Markantoniu" nu vreau sa scriu aici detalii sunama te rog daca vrei sa discutăm!! Poate mi-ai dat o impresie greșita si atunci am sa îți cer scuze!!
×
×
  • Creează nouă...