Sari la conținut

ancaa_

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ancaa_

  • Dată Naștere 05.11.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Baneasa
  • Interese
    Hello,hello. Nu sunt genul de femeie ce se lauda singura,stiu ce calitati detin ,imi place sa ma bucur de viata,sa cunosc diferite persoane capabile sa-mi incite atat minte cat si imaginatia. In schimb cu siguranta vor avea un timp petrecut calitativ,placut si fara urma de regrete. Firea joviala,feminitatea si increderea in sine ridicata ma definesc perfect si ma ajuta sa ofer persoanelor ce intra in contact cu mine o relaxare si deconectare totala.

Informatii de Contact

  • Telefon:
    nu am

Vizitatori Recenți Profil

886 citiri profil

ancaa_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Buna dragule,din cate stiu topicul acesta nu are legatura cu intrebarea ta stimabile. Intrebarea adresata de tine este irelevanta. O zi frumoasa sa ai.
  2. Ma bucur ca te incanta colega mea,o poti cunoaste mai bine in locatia din Baneasa.
  3. Locatia se afla in Baneasa,exista servicii de masaj (150lei) si companie (300lei) pentru programari exista un numar de telefon. A fost postat mai sus anuntul meu de catre un membru.
  4. Tu alegi ce si daca iti place,nu te obliga nimeni sa apreciezi ceva ce nu iti este pe plac.
  5. Aceasta este noua mea colega ,Alice. Va invitam după ce admirați pozele să ne cunoaștem. O zi frumoasa.
  6. P.S sarcasmul este o trasatura de caracter rara,acest mesaj vine pentru a va sublinia sarcasmul,ironia si satira expusa in ultimul meu mesaj iar cu asta am incheiat si va doresc o lectura placuta.
  7. Apreciez umorul si eleganta anumitor domni,cu mult bun simt au expus idei relevante. Cu toate aceste lucruri expuse nu consider ca merita sa-mi irosesc timpul meu dand apa la moara unor discutii semi penibile. Va multumesc pentru timpul acordat si bunul simt aratat,mai ales pentru simplul fapt ca eu am incercat sa raspund frumos de fiecare data. Daca voi mai hotara sa raspund are sa fie doar daca eu voi considera ca se merita osteneala. In rest ma repet , va doresc un weekend frumos.
  8. Nu mai folosesc numarul postat in deschiderea topicului. Numarul meu este cel de la profilul facut de mine. Programul meu este de : Luni-Sambata, de la ora 11:00-21:00/21:00. In rest eu nu raspund la telefon daca am un musafir,nu vreau sa fac le nimeni sa se simta dat afara iar in rest am semnal mereu. Poate mai incerci ce pot spune. Iti multumesc pentru info,o zi placuta iti doresc.
  9. Este deschis dragule. Numarul de contact este trecut pe profilul mru. Cat despre amuzament este inca un drept ce il rezerv cand si cum doresc. O zi frumoasa sa ai masaj_yony.
  10. Buna ziua,sunt fascinata de temele abordate de voi domnilor. Raman impasiva la aceste subiecte totusi. In schimb ce va pot spune este ca indiferent de aceste opinii activitatea mea ramane exclusiv doar pentru un anumit tip de persoane. In rest va doresc o zi frumoasa si linistita.
  11. Acum dupa ce am citit opinile voastre pot spune doar atat in linii mari,cine poate sa ma cunoasca este ok ,cine nu v-a avea cum sa ajunga la acest nivel poate scrie aici linistit. O seara superba va doresc. Eine sehr Schönne Nacht. Good night. P.S daca sunt sau nu analfabeta se poate observa dupa cum ma exprim telefonic si cu precadere in momentul in care ne intalnim,nu neaparat cu tine stimabile Picon,ma refer in genere.
  12. Ai un numar de contact dragul meu,poti suna daca ai aceasta dorinta iar in functie de programul meu,daca si cand am timp iti voi oferii un masaj. nu consider ca mai mult am putea face,presimt ca nu exista compatibilitate de nici macar un fel. O zu frumoasa.
  13. Interesanta opinia ta ,aproape comica. Insa nu,am diferite criterii pe care nu are rost sa le expun aici Ce pot afirma cu certitudine sau ma rog reafirma,este ca eu aleg clientela nu clientela pe mine si imi este suficient de bine. Nu vad de ce trebuie sa accept badaranii,igiena slaba ori jargoanele doar asa ca sa fiu treatala si pe placul tuturor; cand pot sa fiu selectiva,autentica si in siguranta din punctul sanatatii pana la al sigurantei proprii. Cam atat am avut de mentionat O zi frumoasa domnule drag.
  14. Nu stiu si nici Mafalda nu ma consider incat sa citesc in stele insa sincerca sa fiu nu cred totusi ca ne-am cunoscut,cat despre viitor depinde de timpul meu,programul tau si daca se vor intercala. In curand imi voi inchide clientela si voi renunta in a face publicitate online,ma voi rezuma la ce cunosc de ceva timp si la oameni de calitate. Astfel ca probabilitatea are sa scada in viitoarul apropiat . In rest toate cele bune ssi o seara placuta va doresc
×
×
  • Creează nouă...