Sari la conținut

cristina29

Neverificata
  • Număr conținut

    402
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre cristina29

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cristina29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

145

Reputație

  1. Buna dragilor disponibila pentru programari. 80 fin 150 ora oral normal Anal in functie de marime extra 50 de lei Ca locatie va astept pe Calea dudesti intr-o locatie de lux (clima , jacuzzi ). Nr.0758939337
  2. Buna mă numesc Cristina o doamna în vârstă de 30 de ani . Sunt o fire sociabila romantică și cu foarte mult bun simt . Te aștept să ne cunoaștem. Ca servici îți pot oferi: Oral normal 💯 fin 200 ora Dețin jucări se plătesc extra 50 de lei Mai multe detalii la telefon . Te aștept ptr o programare . Nr:0758939337
  3. Buna începând de azi mă găsiți la rond Alba Iulia la Bancpost că locație iar că servici : Oral normal 80 fin 150 ora Anal in funcție de mărimea penisului Kiss vă aștept .
  4. Hello de mâine mă puteți găsi în București. Detalii locație și prețuri mâine Va pup.
  5. Bai omule tu ești nebun chiar ești sigur că sunt eu încetează să mai faci postări fără să fii sigur pe ceea ce este cu adevărat eu nu mai activez de foarte mult timp în Cluj sunt pe Târgu Jiu de mai bine de o luna jumate .
  6. Ai o problema serioasa tu ceea ce vb de aceea alice nu este anunțul meu in fine ți-am dat mai multa atenție decât meriti .Tare curioasa as fi să te văd pe tine cum arăți doar că în ciuda ta noi astea BBW chiar muncim și avem clienti și dacă schimbam orașele este ptr că fiecare schimba in fine nu am de ce sa mă justific in fata ta . Păsărică mutați cuibul eu de azi nu te mai bag in seama .
  7. Văd că te ți tare cu dinți de mine ... Uite de-aia nu muncesc eu că faci tu tam tam . Să fi sănătos ceartate singur Ce zici tu de alice nu este anunțul meu mergi și vezi că nu ai să dai de mine pe acel anunț .
  8. Văd că te ți tare cu dinți de mine ... Uite de-aia nu muncesc eu că faci tu tam tam . Să fi sănătos ceartate singur
  9. Primul anunț care zici tu mergi la.aceea doamna și vezi cine este te asigur că nu dai de mine.
  10. Primul anunț care zici tu mergi la.aceea doamna și vezi cine este te asigur că nu dai de mine.
×
×
  • Creează nouă...