Sari la conținut

regnator

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre regnator

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.260 citiri profil

regnator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Buna Belle, la Mures când revii? 😬
  2. regnator

    Raisa 0750637692

    Salutare, Am vizitat-o astăzi pe Raysa, programare la telefonic confirmata cu 30 de minute înainte. Ajuns la locație, cam greu cu locurile de parcare in zona, urcat sus și in spatele ușii o fata frumoasa înaltă inițial (asta pana am observat tocurile). Ma poftit in camera, aici și-a dat jos tocurile și am scanat-o mai bine: fata - 9 frumoasa, cam 1,60 înălțime corp - 10, are o pereche de sani, cine ia pus este artist, fund frumos, forme frumoase OP - 8 NP - 10 pentru mine, la LOT sânii te hipnotizeaza Tarif 200 fin/400 ora De revenit- da, dpmdv
  3. Salutare, Fiind in vizita prin București, și văzând recenzile colegilor am zis sa ii fac o vizită Biancăi. Zis și făcut, programare pe whatsapp foarte ușor, confirmată cu o ora înainte ca asa se cade. Ajung la locație, anunț ca am ajuns primesc ultimele instrucțiuni de acces și urc sus. Sus ma aștepta o domnișoară cum se zice "numa bună". Subiectiv fiind are un corp făcut pentru sex, fund, șolduri, sânii micuți dar jucăuși, este "full vericule". După un pahar de vorbă și igienizare, de ambele părți, ajungem în pat unde începe cu un masaj foarte bun. Continua cu un oral protejat la cererea mea, bun și atent executat. Apoi trecem la LOT, cred ca specialitatea ei, începe sa îmi șoptească vulgar și nu am mai rezistat mult, am capitulat. Note: Fata 9 OP 9 NP 10 Gfe 9 Locație 9 Concluzie, cei mai bine plasați 200 de lei și am sa mai vin.
  4. Salutare, Am vizitat-o pe Diana în cursul zilei de azi și sincer încă sângele nu a ajuns înapoi la creier pentru a scrie o recenzie mai detaliata. Asa ca am sa fiu scurt, Diana este mai mult decât te aștepți și te surprinde pe tot parcursul întâlnirii. Timpul trece încet, nu este graba, dar pare scurt la final. Pentru a respecta regulile forumului am sa dau câteva note: On 10* Np 10* Locatia 10 Gfe 10* Diana 🤯🥵 Pana la viitoarea întâlnire, amintirea acesteia va fi pe primul loc.
  5. Bună Rebeca, pe când o noua vizita la noi în oraș?
  6. Salutare, Aceasta va fi prima recenzie de pe forum. Da știu user înregistrat de ceva timp prima recenzie, nimic prea convingător. Dar după ce am "bănuit" forumul fără a lasă vre-o urma, de data asta trebuie, nu se poate fără. Am contactat-o pe domnișoară la numărul deja cunoscut 0724939076 (cel din titlu mi-a spus ca nu mai este valabil). Am sunat și la celalalt capăt era o voce senzuală, momentan doar o voce, dar cel mic deja semnaliza. L-am ascultat și am făcut o programare. Am revenit cu un apel cu 15-20 de minute înainte de ora stabilita pentru confirmare, ca asa se cuvine #timeismoney. Am mers la locație, foarte discreta și ușor de găsit în Aleea Carpați, sunat la interfon și ajuns în fata ușii, va pot spune ca nu eram pregătit pentru ce ma aștepta în spatele ei. ÃŽntru și o vad, Raisa în toată splendoarea, o domnișoară drăguță la vre-o numa bună ani. Tocuri înalte roșii, rochie mulata pe corp care ii pune în evidenta formele, și mama ce forme. Ma întreabă dacă vreau sa rămân, și sincer nu mai știu dacă am răspuns sau doar am dat din cap, eram cam blocat. Ma poftește în cameră, achit la început o finalizare ca încă nu ne cunoaștem asa bine. ÃŽntreb unde este baia, ma îndruma și îmi aduce și un prosop fresh. Ies de la duș și întru în cameră, al doilea blocaj, ce sa mai. Raisa era goala în picioare, cu sânii aceea mari îndreptați spre mine ca niște torpile de îmi venea sa ridic mâinile și sa ma predau. Și de aici începem acțiunea, mângâieri, eu care nu puteam sa îmi iau mâinile și buzele de pe sânii ei delicioși. La sugestia ei ma întind pe pat, pune căciula și începe cu un oral foarte bine executat. O poftesc deasupra deoarece nu ma mai puteam abține sa nu ma mai joc cu sânii și de aici începem un LOT de toată frumusețea și câteva minute mai târziu finalizez în căciuliță. NOTAREA: Locatia: 9 curat, apartament renovat Fata: 10 fără nici un compromis OP: 9.5 NP: 10 pentru mișcări și priveliste GFE: 10 dar asta depinde de fiecare As putea zice ca a fost fast-fuck dar asta doar din cauză că nu am rezistat eu prea eroic, dar ma revanșez eu 👻. Tarif: 150 finalizarea In concluzie, este de revenit, azi, mâine, pana îți spune bancomatul fonduri insuficiente. PS dacă ceva nu este coerent în postare probabil încă nu mi-am revenit.
  7. A fost cineva pe la domnisoara? "Buna. Sunt Anais, o bruneta focoasa , inalta 170 cm si subtirica 58 kg. Pasionala prin esenta, ma adaptez usor nevoilor partenerului meu incat sa ne simtim minunat in timpul petrecut impreuna. Imi place sa ofer si sa primesc placere, caci doar in acest fel putem avea parte de un sex incendiar. Ofer servicii de companie intima, sex normal protejat, sex oral protejat,, masaj si de relaxare. Pretul pt o intalnire este de 150 lei 30 minute si 250 lei ora. .. Va sarut si va astept. Poze reale facute in apart in care ne vom vedea !!"
×
×
  • Creează nouă...